K
KingaP
Gość
ja wczoraj spróbowałam herbaty z cytryną i kapusty kiszonej. Dziś Karola w kropki.
Tylko nie wiem po czym 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
iwosz pisze:Kinga - zdarzyło mi się zjeść 2 banany dziennie przez 2 dni - oj, co się potem działo...Ale to tak działa na Krzymka...
dori pisze:Dziewczyny, na stronie Pampersa znalazłam coś takiego:
"Dlatego Pampers opracował pieluszkę dla noworodków – Pampers New Baby z unikalną technologią Complete Care*, aby chłonąć mocz i wolne stolce. Dzięki temu skóra może być bardziej sucha i zdrowsza, a czyszczenie pupy jest dużo łatwiejsze. Na wewnętrznej powierzchni pieluszka Pampers New Baby posiada pasemka balsamu pielęgnacyjnego, który tworzy na skórze warstwę ochronną pomagając w ten sposób bronić się skórze przed podrażnieniami. Ponadto pieluszka na całej swej powierzchni jest przewiewna, dzięki czemu świeże powietrze może docierać do skóry dziecka. Pieluszki Pampers New Baby dostępne są w rozmiarach newborn (2-5 kg) i mini (3-6 kg).
* Complete Care dostępna tylko w rozmiarze newborn (2-5kg)"
Te dziurki to chyba fachowo nazywają się właśnie Complete Care, i dlatego są tylko w pieluszkach nr1.
Ja w dzien zakladam inne ubranie,troche grubsze,bo Majka w dzien prawie nie spi i zeby sie nie przeziebila,a na noc ja ubieram troche lzej,bo jak ja owine w jej kocyk zeby sie nie pocila(w pokoju w nocy tez sie bardzo cieplo robi,a w dzien mamy okna uchylone w calym mieszkaniu)koga pisze:Dziewczyny - przebieracie jakoś specjalnie dzieci idąc na spacer??
bo my to 24 godz. w tym samym - od kąpieli do kąpieli - a na spacer w śpiworek iewentualnie skarpety
koga my tak samo, no chyba,że mała się wybrudzi np uleje na ubranka to wtedy częściej...koga pisze:Dziewczyny - przebieracie jakoś specjalnie dzieci idąc na spacer??
bo my to 24 godz. w tym samym - od kąpieli do kąpieli - a na spacer w śpiworek iewentualnie skarpety
Majka ma takie welniane bucili na zimniejsze dni,a jak sie jeszcze troche ociepli to ma takie inne ale tez z materialu.Szulalam kiedys w sklepie ale nie bylo az takiej malej numeracji.Najmniejsze to byly 18-24 miesiacosinka pisze:dziewczyny, macie jakieś buciki dla swoich maluchów?? jakoś mi łyso ubierać Agatę na spacer w ciuszki, bardzo brakuje mi bucików do kompletu![]()