reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Opieka nad maluszkami

To tak jak ja hehe i z ubraniami ciąążowymi też jak przy drugim. Czy to znaczy że jak Kamil bęzie miałrodzeństwo to będę zachowywała się jak przy 3 dziecku ??? okropieństwo
ja wiem,że jeszcze nie odzyskałam wagi z przed ciąży, ale bez przesady ;D

reklama
Testuję Pampersy nr 3, bo te 2-ki juz mi bokiem wychodziły.
A raczej z nich wszystko wychodziło :mad:
I proszę, po dzisiejszej nocnej kupce nie musiałam przewijać całego niemowlaczka, tylko jego pieluszkę ;D

mokate to bardzo się cieszę, bo ja właśnie kupiłam 3, ale jeszcze ich nie wypróbowałam :laugh:

ja juz od 3 tygodni uzywam pieluch w rozmiarze 3, najpierw Happy, ale jakies dziwne byly, teraz huggisow super flex i sa fajne i wygodne.

Ja już od tygodnia używam 3, bo po 2 Patrycja miała odciśnięty szlaczek na nogach ;)

U nas wciaz 2. Zwykle kupuje pampersy ale akurat byla promocja i kupilam mega pake huggisow. Sa beznadziejne, siczki wylatuja bokiem a pozatym duzo mniejsze niz pampersy 2. I sie meczymy z ta mega paka. Mam jzeszcze kilka pampersow i zakladam je noc.

ja juz 2 paczke 3
kati ja wczesniej mialam 2 i pampersa i huggisa i tez zaiwazylam ze huggisy sa mniejsze

reklama
Ja właśnie kończę ostatnią paczkę dwójek i potem przechodzimy na trójki. To fajnie, że je chwalicie, bo ja słyszałam różne opinie, a już kupiłam jedną paczkę ;)

Do góry