• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
taka maja Pati - tez sie zdziwiłam - w okresie jesionno -zimowym:) ale zgodnie z planem dzieci nie ogladaj dłuzej niz 30-40 minut dziennie:) z reguły z rana, gdy jeszcze wszystkie docieraja, nam to nie przeszkadza,bo w domu Oti oglada niewiele:tak:

U nas na szczescie nie ma...nawet na te pol godiny...Mloda dosyc w domu sie naoglada... ;-)
Noemi wczoraj nie byla w przedszkolu bo bylam z nia u lekarza dlatego ze od miesiaca pokaszluje i ma katar... Tym raze trafilam na drugiego lekarza bo ten nasz(dwa w jednym praxis sa) na urlopie...Ale takze super mily :-) Osluchal mloda powiedzial ze nic jej nie dolega i ze jeszcze tak nawet z 2-3 miesiace moze pokaszliwac... No i ze to norma bo teraz taki okres i ze jest w przedszkolu...No i nie zapisal nam nic:-D No i tez dobrze...Gdyby goraczkowala lub wymiotowala czy tam jeszcze coos gorszego mam wtedy sie zglosic... Uwielbiam tych/takich lekarzy:-) Nie to co czasami slysze -kaszelek ,katarek i juz zaraz cala siata lekow...

Ach zapomialam dodac ze dzis prawie wszystkie dzieciaki w przedszkolu(mlodzi i starszaki) byli w takiej salce i tyle co przyuwazylam to pani jedna miala zamiar grac na gitarze...reszty nie wiem bo musialam zmykac,a zapomialam zapytac co to wogole bylo :-D

u nas Oti tez pokaszluje, a zgode do zlobka dostała bez problemów- taki okres tez tak usłyszalam, wzmacniac witaminkami i tyle

a co do tv..to nasza czasami trzeba zaciagnac, zeby cos zobaczyła..a mysle ze mimo wszystko tv tez jest rozwijajace, jak wszystko z umiarem:tak: czasami z mezem sami ogladamy dobranocke, zeby ona łaskawie chciała poogladac:) i wyciszyla się;-)

Oti odzwyczaiła nam sie od złobka, dzisiaj nie chciała wstac z łózka i krzyczala na cały dom, że tam nie pójdzie, a mama nie musi pracować:no:
na szczescie uspokoiła się na miejscu po 15 minutach..ale smutno mi mimo wszystko, mam nadzieje ze szybko wróci w rytm

Ell wiem że ci przykro ale na pewno Oti się szybko przyzwyczai spowrotem do żłobka. Właśnie najgorsze są takie momenty kiedy dziecko ma przerwę w chodzeniu do przedszkola czy nawet szkoły bo potem mu się zwyczajnie nie chce tam wracać bo w domku jest najlepiej

reklama
wow jestem bardzo zdziwiona faktem, ze oglada się w przedszkolach telewizor. Hmm wydaje mi się, ze u nas jeszcze się z tym nie spotkałam.
Ell nie martw się Oti. Zobaczysz, że wszystko szybko wróci do normy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry