• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

Pati to fajnie że każdy może jeść co lubi no i fajnie że praktycznie jak za darmo to przedszkole. Bo u nas wszystko tyle kosztuje, że tylko się za portfel trzymać :baffled:

reklama
u nas tez tanio, ale wówczas jesli chodzisz na kurs ang...
badz spełniasz jakies tam inne wymogi. NO ja chodze na angielski i płace za wszytko 50 p dziennie (na pl ok 2 zł):-)

A JA DZIŚ POSZŁAM Z iZĄ NA ZAJĘCIA MUZYCZNE DLA DWULATKÓW I NORMALNIE SZCZĘKA MI OPADŁA JAK ZOBACZYŁAM CO ROBI MOJE DZIECKO :szok: wszędzie musi być pierwsza, grzecznie wykonuje wszystko co pani powie, zero skrępowania, nawet jak trzebabyło kolorować to grzecznie siedziała i rysowała , dopiero jak pani wzieła piłkę i zaczęła do każdego dziecka po kolei rzucać to moje dziecko w płacz, bo ona chce żeby wszyscy rzucali do niej :-D:-D:-D
więc mam wrażenie że jak przyjdzie czas by iść do przedszkola to nie będzie z tym problemu, tylko tak się zastanawiam po kim to moje dziecko takie przebojowe :sorry2:

super Irma:) Oti tez pierwsza się rwie na angielskim i kompletnie nie roumie ze nie jest jedna:)

a dzisiaj w złobku nauczyła się jakiejs piosenki chłopcy i dziewczeta...i musimy ciagle w kołku z nia tańczyc

a i mądry maluch juz na topie, ciagle prosi w domu o wlączenie, uczymy sę alfabetu

Izka to ty daj sobie z Noemi piatala...U nas byly juz dwie skargi ze Noemi jest "wredna" i ze rzadzi wszystkimi:-D No i czasami nie slucha opiekunek...ze oni swoje a ona swoja...Np.jak gdzies wysoko wchodzi i kaza jej zejsc to sie do nich rzuca i nie chce wykonac polecenia...:baffled::nerd: No normalnie prawie jak w domu....

A wczoraj mloa zaskoczyla mnie:szok: siada do mnie na kolana i spiewa "tuuuu juuuu,tuuu juuuuu,tuuu juuuuuu" po chwili zaskoczylam ze mloda spiewa Happy Brithday" bo muzyka ewidentnie na to wskazywala :-) Musial na bank sie tego w przedszkolu nauczyc bo u nas to sie spiewa 100 lat(jak juz ktos wogole zaspiewa)

reklama
Fredka, Irmaa może za jakis czas dojrzeją do tego, my też mamy takie płyty które musiały swoje odleżeć a potem były jako ulubione na topie, a teraz juz znów nie są :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry