Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a odglosy wydawal jak wsciekla malpa...Sorry z sie tak wyrazam ale jakbyscie go zobaczyly to inaczej na bank by Wam sie nie skojazyl...;-) kilka fotek wrzucam na zamknietym :-)
i powiem wam dziewczyny że 

Najbardziej zadowolona jestem z tego że ma kontakt z dziećmi ....jedno co mnie denerwuje to to że zmienili mam już dwa razy nauczycielkę teraz jest trzecia ponoć najlepsza ta docelowa
A tak ogólnie mówiąc to super sprawa ten angielski jak widze radośc mojego dziecka jak już wchodzi na salę i widzi dzieci to nieważne są dla mnie nauczycielki. Po lekcji dopiero zaczyna się zabawa wszystkie zabawki lądują na podłodze i dzieciaki się bawią a zabawek jest mnóstwo bo zajęcia odbywają się w przedszkolu ....o i jest wielki pisk jak mamy iść do domu 
raz w tygodniu
No bo kurde dzieciaki tak szybko chlona jezyki ze az szkoda taki dar niewkozystac.... Ja to mam pretesje troche do rodzicow ze jak bylam mala mnie nie zapisali nigdzie...Raz tam chodzilam przez 3 miesiace ale bylismy tak szatanska grupa ze trzech nauczycieli odmowilo z nami wspolpracy

i jezyk wycofali
ale widzę, ze teraz przerabiamy to samo...bo tam jest tak, że niezależnie kiedy sie zaczyna..to wchodzi się w ten sam materiał dla grupy wiekowej.. I u nas te same spiewy co u Ciebie;-) Ostatnio na zajęciach budowalismy drogę z takich fajnych klocków łączonych..ale dzieciaki miały ubaw
to jest dla niej najlepsze no i run run, shake i jump;-)