reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opiekunka/Zlobek/Przedszkole..???

reklama
Oj nie mogło nie mogło..:-);-)..dzis poznałam przedszkolanki - grupa bedzie liczyła max 9 dzieci beda 3-4 panie.
Zaczynamy od 22 wrzesnia, a do tego czasu Klaudia bedzie przychodziła do tego przedszkola na godz - by sie oswoic. ..a ja np. skocze do siostry na druga str na kawusie, badz do biblioteki:baffled:(wybieram opcje nr 1:-D.
Dzis jej sie baardzo podobało- i nie chciała wyjsc:baffled::-D
W nagrode za dobre sprawowanie kupiłam małej sliczniusia posciel :tak: przy okazji obcykam.

aa i co jeszcze mi sie bardzo podbało.
codziennie Panie beda robiły notatki- obserwacje dzieci i beda to notowały w takim zeszycie dla rodziców oraz wpinały prace dzieci:-)

Poza tym jest w tym przedskzolu takze wszytsko dostosowane dla dzeci..łazienka, wc, maja pralke i mamy dawac dla dzieciaczków ciuszki na zmiane, maja kuchnie, przebieralnie, oraz pokój zabaw a w nim przerózne zabawki..ale Klaudie naj - zainteresowł - komputer - jest taki ekranik, krzesełka ..chyba 2 , dzistiki, myszki i edukacyjne zabawwy w tym itd- super! I pokój do malowania itd.

Oczyiscie Panie powiedziały, ze z dziecmi zegnamy sie 5 min..i w czasei zajec - nie rozbijamy im dnia i nie schodzimy an dół:rofl2:

To ja poprosze pelna dokumentacje na zdjeciach bo nie wieze ze macie tak tam ladnie;-):-D:-D:-D:-D:-D:-DNo normalnie nikt nie uwiezy Ci tu jak nie zobaczymy :-phahahahahahaha

ach Rusałko czytając od razu można zauwazyć, że przedszkole bardzo przypadło Ci do gustu. To bardzo dobrze. Napewno KLaudii przypadnie do gustu. Przyłaczam się do pati i proszę o zdjęcia. A Ola.... wreszcie dzisiaj nie płakała. Weszła spokojnie i poszła do dzieci. Mam nadzieje, że to już koniec jej męczarni. Bardzo bym chciała....

reklama
obcykamy obcykamy:tak::tak:..I promise:-)
tylko teraz mała mi sie podziebiła no i te kilka dni posiedzi w domu:baffled:...do konca tyg- zdzwoniłam i powiedziałam, ze gluty ma po pachy..(a swoja droga tatusia mamy w domu bo ma kilka dni wolnego:-pDzis spalismy wszyscy do 9.20:-)

Ola - jestes dzielna sliczna dzewczynką- ciocia Dorka jest z Ciebie dumna!:tak:

Do góry