reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Opiekunki

reklama
Tego sie nie da ogladac!!!!!!!!!Krew mi do glowy tak weszla ze obejrzalam tylko pare sekund.Potwornosc!Nie potrafie takich rzeczy ogladac,bo mnie tak szokuja i bulwersuja ze sie trzese ze zlosci.Magda,nie pokazuj nam takich filmow,bo bedziemy sie bac zatrudnic nianie.Prosze!!!!!!A ja bede musila za pare miesiecy  :-[  :(  :mad:  Koszmar,koszmar

Do dziewczyn ktore jeszcze tego filmiku nie odtworzymy: NIE OGLADAJCIE,JEST OKROPNY!!!!!!!

ja już niestety zdążyłam obejrzeć :mad: zabiłabym taką sukę bez znaczenia za swoje czy nieswoje dziecko
matko ale sie zdenerwowałam

o matko najgorsze jest to ze dzieciątko calkiem bezbronne nie wiem co sie dzieje a ono tylko jest głodne lub ma mokro
że tez isnieją takie kobiety :mad:

ale dziewczyny szukajace opiekunek takie przypadki sie zdarzaja ale rzadko dolaczam do poradz wczesniejszych poobserwujcie nianie ale i tez dziecko po waszym powrocie jak sie zachowuje

reklama
mnie tez przetrzepalo jak to zobaczylam :mad:

no niestety trzeba byc swiadomym ze takie osoby sa, ale na pewno nie jest ich duzo!!!
trezba wierzyc ze to tylko anomalie ktore nie wychodza na swiatlo dzienne!! i wszystkie pozostale opiekunki sa ok!! :)

Do góry