coca
Fanka BB :)
Jak dostanę wolne na jutro to chyba na betę się przejadę
I co, i co? Jak tam sytuacja? [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak dostanę wolne na jutro to chyba na betę się przejadę
Ja nie widzę, ale może jestem ślepalubię widzieć konkretne krechy bez domysłu, bez doszukiwania się. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości najlepiej zrobić betę, która nie pozostawi złudzeń.![]()
Ja nie widzę, ale może jestem ślepalubię widzieć konkretne krechy bez domysłu,![]()
Oczywiście wolnego nie dostałam , tak samo jak miesiączki ... w poniedziałek jade ostatecznie na betę .... już nawet mam krostki na brodzie tak jak przed @ a nadal nicI co, i co? Jak tam sytuacja? [emoji3526]
I jestem jak balon [emoji20]
No właśnie zwalam na zapalenie oskrzeli , stres w pracy i mnóstwo innych czynników takich jak przesilenie wiosennie . A kurczę 9 dni spóźnienia . W poniedziałek się wszystko rozstrzygnie . Dam znać na pewno !Ja przed @ tez jestem jak balon, wina proga, nie przejmuj się. Mi się kiedyś owu przesunęła z 16dc na 23dc i @ przyszedł zgodnie z tym aż tydzień później. Jakbym nie wiedziała, ze owu była później to bym świrowała [emoji6]
No właśnie zwalam na zapalenie oskrzeli , stres w pracy i mnóstwo innych czynników takich jak przesilenie wiosennie . A kurczę 9 dni spóźnienia . W poniedziałek się wszystko rozstrzygnie . Dam znać na pewno !![]()
Dziękuję za słowa otuchy :*To już sporo. Jeśli to nie ciąża to mogą to być przyczyny o których wspomniałaś albo cykl bezowulacyjny, który może się zdarzyć każdej zdrowej kobiecie [emoji6]
Dziękuję za słowa otuchy :*