reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Olga27-GRATULACJE!!!!!! ;D-super ,że tak szybko Ci się udało ,życzę duuuuużo zdrówka!!! :)

reklama
Hej Olga!
GRATULACJE
Tak się cieszę, że wam się udało :laugh: jak to miło usłyszeć taką radosną nowinkę :) pozdrawiam cieplutko
Może teraz pójdzie jak po maśle ;D

Olga27 - GRATULACJE !!!!! :D Dbaj o siebie i maleństwo :)

To już druga radosna nowina :D
Musi iść jak po maśle :D

Teraz hurtem dziewczyny będziecie ogłaszać światu radosną nowinę :D

Ale super!!! :)

Ja też chcę!!! :(

Szkoda, że muszę poczekać...

Olga, gratulacje :)

ja już 54 dni bez okresu. Poprzedni był 50 i był najdłuższy. Albo mi się hormonalnie pogarsza, albo psychicznie sobie zablokowałam okres, albo... zobaczymy ;)

yoopi:)!GRATULUJE!!!!!!
az mi ciarki przeszły..tu sobie gadu gadu..a tu- śiwt sie powieksza:)! ale miło..tak..tu nic nic..a tu już dwie z nas:) huuura!!-b. się ciesze..ale ja się z Wami zżyłam:)

No to jak już mówiłyśmy : jak któraś zacznie... to już pójdzie :) chciałabym być nastepna :D trzymam za was kciuczki !!!!!!!!!

Witam witam i o dzidzie pytam :).... ja rowniez mysle ze szybko zaciazymy... z mezem staramy sie od jakiegos czasu o maluszka, ale od miesiaca tak "naprawde" ;) ....
zycze wszystkim kobietka starajacym sie , jak najszybszych rezultatow :)
buziaki :)

reklama
Hellooo!!!!
Niestety opuszczam was na parę dni :( mam tylko nadzieję,że jak wrócę to jeszcze któraś z was oznajmi że będzie mamusią. Trzymajcie się cieplutko i starajcie się o dzidziusia-bo bez starania będą nici ;D papa

Do góry