reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Sloneczko, gdybym ja byla na twoim miejscu to najpierw bym wziela slub....oczywiscie to moje osobiste zdanie i niczym nie musisz sie sugerowac. Mowie tak bo slub to naprawde piekne przezycie, jedyne swego rodzaju i taki prawdziwy ma sie tylko raz w zyciu. Owszem, wszystko zalezy od podejscia do tych spraw kazdego z nas, mi jednak jeszcze dobrych kilka miesiecy po slubie mysli ciagle krazyly wokol naszego slubu - bylo cudownie... ;D
No, ale moze Sloneczko w twoim brzusiu juz jest maluska kruszynka, ktora na pewno zakreci wami i waszym swiatem maksymalnie :D A to tez jest piekne, ba cudowne...
Musicie sie powaznie zastanowic, a ja wierze ze podejmiecie jedyna dla was sluszna decyzje. Kazda ktora podejmiecie bedzie w waszym przypadku sluszna. Trzymam za Was kciuki ;)

Pozdrawiam....

P.S. Ta piekna biala suknia i bal do samego rana....

P.S2. Nie nie Słoneczko, wcale Cię nie namawiam ;) .....hihihi

reklama
Kobitki gdzie się podziewacie? Coś tu dzisiaj pustawo....

Ja mam dzisiaj dobry humorek...remonty dobiegają ku końcowi, może już dzisiaj skończy majster wszystko malować :D
Wczoraj wybrałam się do fryzjera i zmieniłam radykalnie fryzurkę...ale właśnie tak chciałam, żeby cosik w końcu odmienić bo ciągle tylko kucyk i kucyk, mąż się cieszy bo mówi, że ma nową żonę ;)

No i czekam na @... :(

A co tam u Was słychać? Jak mija dzień???

Agnezzz nie mam zdjęcia fryzurki, ale mam nadzieję że Tobie fryzjer też wyczarował coś cudnego na głowie! Ja na razie odpuszczam i planuję wakacje, tylko wciąż mam wątpliwości gdzie się wybrać. Poradźcie coś... Jakieś piękne miejsce, gdzie ciepło i można coś zwiedzić...

No na razie jestem zadowlona, zobaczymy jednak jak będzie mi się sama układała, bez pomocy fryzjera :)

Co do miejsca wyjazdu to ja się chyba nie nadaję żeby radzić...hihi..zależy jeszcze czy chcesz zagranicę czy w Polsce?? My z mężusiem praktycznie zawsze jak wyjeżdżaliśmy to w polskie Tatry, mężuś bardzo lubi chodzić po górach... :)

Agnezzz, no wlasnie jeśli teraz się nie udało, to poczekamy do ślubu. :)

Dzisiaj zrobiłam test, wiem, że wcześnie ale miałam nadzieję, że może coś pokaże. Nic. A mdłości mam, ale mogą być ze stresu, miewałam już tak.

Hej, Sloneczko poczekaj jeszcvze pare dni i zrob test a u mnie chyba owulacja sie zbliza ,hmmmmmmmmm dzis musze meza wykorzystac  ;D

Margolis, co do polecanego miejsca na wyjazd to napewno nie polecam Grecji. Za to Tunezja jest całkiem fajna. my w tym roku wybieramy sie na Majoke, niestety tylko tydzień:(. jesli chodzi o zwiedzanie to polecam centralne i zachodnie Niemcy, mamją mnóstwo pieknych zamków i pałacyków. No i Praga...
może na tej Majorce zafasolkuje o ile nie wczesniej :) :)
agi25 przyjemnego wykorzystywania mężusia!i owocnego;)
Sloneczko, u niektórych kobietek ciężarnych, testy wychodzą ujemne nawet do piątego miesiąca!! iwec głowa do góry i spróbuj ponownie!

Witajcie:)
Agnezzz-pochwal sie fryzurką- cyknij fotę i zamiesć nam..choć na chwilunię:)..
Sloneczko- Trzymam piątaski- ponów test dla pewnosci kilka dni po spodziewanej@
Agi25-korzystaj.. ;Dkorzystaj ;D..i wykorzystaj!:)
Margolis- ja polecam Egipt-Hurghada..jesli nie byłas..Jest co zwiedzac..Luxor, Kair-piramidy..można ponurkować..-cuuudowne przeżycie!-piekne rafy..i pływanie z pieknymi rybami po dnie morza!-POLECAM!..(nie rurka..i oglądanie, choć to równiez jest piekne..ale mozna i przy brzegu to widziec..a jak wypłyniecie na morze-warto skusic sie na nurkowanie!..choc u nas wiele os się bało...na 10 kobiet tylko 2 nutrkowaly-ale niech załują!)..no i pustynia-koniecznie-kładami!..(nie jeapem)..Nirezapomniane przeżycia..ciag takich motorków:)..i powrót nocą...tylko światła widac..wszędzie pustka..
Egipt to zupełnie inna kultura..życie..Warto zobaczyc..tam-to inna codziennosć..inny świat....aż po powrocie cieszysz sie z tego, ze tu w Europie mieszkasz :laugh:

Dorka niestety nie mam cyfrówki więc nie mam jak pstryknąć ;)
Ale powoli zaczynamy z mężem rozpatrywać możliwość kupna tego cudeńka - jak będę w ciąży to już na pewno chcę go mieć coby pamiątkowe zdjęcia brzunia robić :D

reklama
Nie wytrzymałam i zrobiłam test z krwi :-[ 8 dnia po ewentualnym zapłodnieniu. Wiem, że to wcześnie.
Wyniki mam <1 przy normie do 2,5 a 1-2 tydzień od 160.
Co to oznacza? że nie mam szans na to, żebym byla w ciąży? To chyba mam urojoną, bo cały czas mam mdłości ::)

Do góry