reklama

optymistycznie starające się

reklama
wiecie co? nie wiem co o tym myslec. zawsze mialam dlugie cykle i jak bylam u lekarza we czwartek to powiedzial ze jajeczko ma wielkosc 14 a przy 20 jest owulacja. przytulanko bylo, a wczoraj i dzis zauwazylam plamienie, bardzo skompe. nie mialam zadnych objawow na @. lekarz powiedzial ze to bedzie dlugi cykl. jak wiem to @ przychodzi po 14 dniach po owulacji. dzis powiedzial, ze jajeczko jest i ma 25 i ze to moze byc objaw owulacji tylko ze jajeczko sie jeszcze nie jest w dole (nie zagniezdzilo sie). brzuszek nie jest twardy, nic mnie nie boli. nie wiem co o tym myslec. zobacze czy @ mnie zaleje

Rybka pisze:
Oj dziewczynki mam to samo - nie chciało się wrcać po urlopie do pracy a teraz od października jeszcze studia :P Dobrze, że to już ostatni roczek. Najlepsze, że do końca września muszę poprawić 1 rodział pracy mgr i dopisać troche do 2 - a nie chce mi się wogóle - robię wszystko byle nie usiąść do tego ;D ;D ;D

JA TEZ OD PAZDZIERNIKA STUDIA...ALE TAK MI SIE NIE CHCE,LENIA MAM ;D

Rusalko czekam na wyniki testu...to musi byc fasolka

Witam wszytskie dziewczynki i fasolki!!
u mnie weekend minął z prędkością światła! teraz bede czekac na nastepny.
przytulanek niestetu nie było, bo mnie w sobote zalało, no i MUSIMY te kilka dni pocierpiec, idziemy na badanka mężusia :) :). mam nadzieje ze nie zmnieni zdania, no i ze wytrzymamy okres abstynenecji ;D

jesli ktos mial podobna sytuacje to niech napisze...sama jestem ciekawa co to moze byc...
wczoraj jak widzialam to skompe plamienie-bylo tego z 6 kropelek, dzis rano troche sie tez tego pojawilo, a lekarz powiedzial ze jajeczko jest? nie wiem, napiszcie co sadzicie

reklama
Dziewczyny jeszcze raz dzięki za słowa otuchy, ale jakoś tak czuję że nic z tego nie wyszło w tym miesiącu, ale poczekam jeszcze do tej wstręciuchy i wtedy zrobię ostatni test...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry