reklama

optymistycznie starające się

reklama
Asmodis ja niedawno miałam takie plamienia ,dosłownie lekko zabarwiony śluzik lub kilka kropeleczek na bieliżnie ,lekarz mi powiedział ,że tak może być w trakcie owulacji a faktycznie było to troszkę wcześniej niż w połowie cyklu ale owulacja lubi się przesunąć kilka dni w jedną lub w drugą strone ::)

Dziekuje za informacje dziewczyny.
Lekarz mi powiedzial ze jajeczko jest, ze bedzie owulacja lub juz pecherzyk pekl. zobaczymy co bedzie. strasznie mnie to dziwi bo nigdy czegos takiego nie mialal-to pierwszy raz.

Wiesz Lana ja tez sie cieseze z tego powodu. balam sie ze moge jej nie miec, a tak przynajmniej wiem ze ja mam  ;D
jesli nic sie nie uda to przynajmniej bede wiedziala co i jak z moim organizmem

a tak na marginesie...te jajeczka to szybko robia sie duze...we czwartek mialo 14 a dzis 25- SZOK ::) :laugh:

Witam dziewczynki. Jestem padnięta. Wesele nawet się udało wytanczyłam się że hej. Dzisiaj natomiast jestem padnięta jak nie wiem co. Już w pracy czułam jak boli mnie kręgosłup. Ale to chyba nic złego bo czytałam że tak czasami już jest nawet we wczesnej ciąży z powodu hormonów. Najgorsze sa te moje piersi szok jak rosną i na dodatek bolą że hej. :( :laugh: ;D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry