reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Witaj Malinko.Czas leci rzeczywiscie a Ty sie nie boj porodu.Najgorsza rzecz jaka moze byc to sie bac porodu.Wiem z zwlasnego doswiadczenia ze nie wolno sie bac.Jak sie nie bedziesz bala wszystko pojdzie znacznie szybciej i sprawnie.A doslownie jak bedziesz miec malenstwo na rekach to juz nie bedziesz o niczym pamietala. :laugh: :laugh: :laugh:Buziaczki i trzymaj sie kochanie.

reklama
witajcie ja sie nie zawsze tak nakrecam ale w mojej pierwszej cizy tak sie nakreciłam byłam pewna na bank ze jestem w ciazy i wiecie co BYŁAM!!!!! a teraz doszedł mi ból potworny pleców cały tył okolice stanika (chociaz jest strzsznie luzny stanik) i cały dzien leze w ł€zku nic mi sie nie chce za 2-4 dni mam dostac @ (bardzo regularna co 27-28 dni) wiec czekam zawsze tydzien przed @ miałam wysyp a twarzy tzn krosty a w pierwszej ciazy nic cera czusciutka teraz jest tak samo !!! ale poczekam zobacze brzuch mnie nie boi nic a nic pozdrawiam asia

--------------------------------------------------------------------------------

:-[ :-[ Jestem zalamana!! Teraz to juz kompletnie niewiem co mam robic.Wlasnie rano dostalam jakies baaarrrdzo delikatne brudzenia( i to po luteinie) a to u mnie nienormalne bo jak dostaje @ to jak u slonicy!! i teraz niewiem czy mam ja dalej brac czy nie ??przedwczoraj robilam kolejny test i nic!niewiem co mam robic!! :-[ :-[
Chyba nici z fasolki  :-[
ABUUUUUUUUUUU :-[ :-[ :-[ :-[

Kalkusia jezeli masz możliwość idź zrób sobie badanie krwi - zobacz Zeberrka, Basienka również robiły testy i wychodziły im negatywne. Tak więc trzymam kciuki żeby to byla fasolka.

No wlasnie w tym problem, ze siedze w londynie a tu takich badan sie nie robi  :( .Ale juz wymyslilam ze jutro rano pojade na izbe przyjec i powiem ze mnie strasznie boli brzuch, to chyba musza mi zrobic usg, zobaczymy  :( .Prywatnie mi sie nie oplaca isc bo cholernie drogo a do przychodni czekalabym 2tyg. bo najpierw musisz isc do ogolnego ten potem wysyla list do gin i ten dopiero zaprasza cie na spotkanie. Paranoja!!Jak jutro nic nie zalatwie i sie nic nie wyjasni z @ to w przyszlym tyg. jade do domciu bo to tansze niz tu prywatnie no i bez porownania dokladniej i lepiej. ;D
DZIEKI ZA OTUCHE :)

mam jeszce pytanko zanim wogóle zajazyłam ze moge byc w ciazy miałam robiony zastrzyk domiesniowo odczulajacy(alergiana wszystko dosłownie) czy mógł miec on jakis wpływ na wynik testu (zastrzyk był robiony w poniedziałek 21.11)dziekuje pozdrawiam asia ;D

reklama
No i jednak @ przyszedl  :mad: kto by pomyslal ze kiedys tak oczekiwany, teraz bedzie znienawidzony  :D
No nic, trza sie bedzie starac znowu  ;D
Tym razem skorzystam z rady Basienki czyli nogi na chlopa !  :D ;D a moze sie uda i bedzie najwspanialszy prezent pod choineczke  ;D 
POWODZENIA DZIEWCZETA!! DAMY RADE!! ;D ;D ;D

Do góry