reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
Cześć słoneczka i jak tam dawno nikt sie tu nie pokazywał ja nie dałam rady bardzo zle znosze poczatki caly czas jestem w kibelku a na dodatek ślinie sie jak niemowlak na ząbki tragedia nie umiem nic jeść do tego mam tak wyczulony zmysł węchu ze nie używam perfum płynu do płukania a o wejściu do kuchni podczas robienia obiadu moge zapomniec mam nadzieje ze szybciutko to wszystko minie i bede normalnie funkcjonowac moj Marcin wraca za 2 tyg ciesz sie jak dziecko ale dosyc juz o mnie mam nadzieje ze wyprobowalyscie metode mojego gina i ze szystkim sie udalo no chyba że faktycznie przychaczyl;yscie o kompa i dlatgo zadna sie nie odzywa HI HI czekam na jakies wiadomosci no chyba ze kazda z was spedza czas w kibelkuxtak jak ja to wybaczam i czekam na jakies wiadomosci a tak dalej trzymam mocno kciuki pozdrowionka chyba znam problem i pryczyne baraku nowych wiadomosci nie umiem jej wysłac

BAsieńko
jak miło Cię widzieć, te nudności to pewnie na dziewczynkę.

Spóźnione Życzenia Imieninowe- wszystkiego naj,naj,naj,.....................aby Kruszynka rozwijała się dobrze i abyście zawsze byli szczęśliwi jak w tej chwili.

DZIEKI ANUŚIEŃKA ZA ŻYCZENIA i za wszystko nie masz pojecia jakie to potafi byc miłe niby zadna za nas sie nie zna ale jak ktoras z nas ma jakis probliem czy tam dola zachowujemy sie jak jedna wielka rodzina i t jest w tym wszystkim piekne ojrozczukilam sie odezwe sie pozniej papatki

Witaj Basienko.Mamusiu malego tajniaczka.Widze ze juz masz typowe objawy ciazy.Meczoce co? ale jakie mile.Mysle ze kazda z nas tak po trochu Ci zazdrosci tych objawow mimo ze pozniej bedzie na nie narzekala. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:Buziaczki

reklama
Do góry