reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

m.a.l.i.n.k.a nie marudzisz, a nawet jakbys marudzila, to dla nas nie bedziesz marudzic :) ...w koncu po to tu tez jestesmy zeby sie wspierac wzajemnie  :-*.... i nie plakaj ...plosem ..... otrzyj oczka, wytrzyj nosek i zjedz czekoladke...czekoladka dobra na dolki ..... tak sobie wmawiam i mi przechodzi :) ..... no juz juz ... koniec placzu  8) ...co ja widze usmiech ?? :> .... ;) buziaki :)

reklama
M.a.l.i.n.k.a. głowka do góry:)!!!a moze to rozdraznienie..ta huśtawka nastrojów zwiazana z malutką kruszynką:)??..nie dajcie sie codziennosci..poniekad szarej..żmudnej.., by zniszczyła w Was to co piękne-miłosc!..Jak emocje opadną..(można próbować pierwsza rękę wyciagnąć..choć ja niestety nie potrafię, nie robię tak, jak wiem, ze nie moja wina była..)..wiec jak opadną..porozmawiajcie..spokojnie..powiedz co Ci sie nie podoba..ale nie w domku..tylko np..na spacerze..na piwku..winku gdzies w barze..restauracji..Czasem trzeba odkurzyć te naszą miłość;)..Dziubek w górę;)..Mysl pozytywnie..i dopatruj samych dobryh chwil!..Niestety stres jest codziennoscia naszego życia..codzienna pogoń za pieniędzmi..brak czasu...i choc to nie usprawiedliwia Twojego meża..to jednak troszeczke zmienia punkt widzenia..
Rozmowa..rozmowa ..rozmowa= wspólne rozwiazanie wszelkich problemów..czyli KOMPROMISY!:)
buziaczki..i dużo usmiechu!

Bo marzenia sa piekne, a zwlaszcza jak sie spelniaja :) ..... czego zycze Wam i sobie :)

Dorka świete słowa ..... kompromis a przez kompromis dojscie do konsensusu :)

DORKA MONIQA juz jest troche lepiej troche poplakalam i wyjasnilismy sobie wszystko.Mamy nowe radyjko w samochodzie :) a po tesiowa pojechalam razem z mezem.Oboje jestesmy zmeczeni i wzywamy sie na sobie nawzajem

No sama widzisz , nie warto sie denerwowac, poki sie nie wyjasni , a teraz usmiech i do wyrka pobaraszkowac z mezem  ;) ...... buziaki i milej nocki  ;D owocnej nocki  8)

Dobranoc :) :-*

reklama
Do góry