reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

m.a.l.i.n.k.a buuu ja nic nie dostalam :( .... podaj mi Twoje GG bo jak mowilam cos mi szwankuje i nie dochodza do mnie wiadomosci :(

reklama
ja tez mam n awakacjachdwa wesela.
a dzisiaj mam fatlny nastroj, z samego rana sie popłakalm, bo doszlam do wnosku ze chyba jednak nie ma fasolki we mnie. troszke spdla mi dzis tem , tylko o jedn a kreske , do 36,8 i to spowodowalo moje rozdraznienie. piersi nadal bolą tak samo chyba. sam juz nic nie wiem.
chcialbym sie wyzwolic z tej niepewnosci, ale boje sie że wyjdzie I, wiec jeszcze póki co łudze sie troche...że moze jednak...

Elzbietko nie zalamuj sie ... glowa do gory, to ze temp. spadla o jedna kreske nic nie znaczy .... jak pewnie czytalas to kazda ciaza jest inna.... ale wlasnie najwazniejesze jest sie nie zalamywac, wziasc to wszystko na luzie i moze nie zawsze jest tak jakbysmy chcieli to usmiechac i dzialac dalej .... ja jestem pewna w 100% ze nie ma fasolki (bez testu) i mysle sobie ze moze tak wlasnie ma byc, moze jeszcze nie pora na mnie .... przyjdzie czas a i ja bede szczesliwa mamuska :) ...ja dalej trzymam za Ciebie kciuki i za Twoja Fasoleczke i nie stresuj sie ...bedzie tak jak ma byc  :-*

Elżbietko to zrob jutro test...a jak wyjdzie negatywny to przyjmij to ze spokojem (wiem ze sie nie da, ale musisz) im bardziej bedziesz sie stresowac tym dluzszy bedziesz miala cykl, a tego to nie chcesz napewno ..... uspokoj sie slonko i mysl pozytywnie ...a moze te skoki nastrojow to wlasnie objaw?? glowa do gory i bez stresow :) buziaki :-*

Mój meżulek właśnie wraca naszym nowym AUTKIEM jest pijany ze szczęscia, bo to jego "pierwsza kobieta" ;D jeszcze go nie widziałam ale z głosu mego lubego przebija duma, więc musi być ładne:) No i już zapowiedział, że będzie mnie wiózł do porodu ;D hihi już to widzę będzie szopka rodem z filmu :D

Izabelko gratuluje nowego samochodu!!niech wam grzecznie słuzy, nie psuje sie i malo pali ;) a jaki jeśli mozesz sie pochwalic?? tylko jak bedzie wiózł do porodu, niech nie zapomni głownej pasażerki ;D

Hihi opel corsa srebrny :) szkoda tylko że 3 drzwiowy, ale nie można mieć wszystkiego ... no i mało pali. Będę musiała mu zrobić napis na lusterku-NIE ZAPOMNIJ O RODZĄCEJ ;D ;D ;D haha
A jak tam nie złamałaś się z teścikiem??

reklama
HEY DZIEWCZYNY

Tak tu u was miło na forum, że nie mogę opszeć się pokusie żeby do was dołączyć.
Ja już zaciążyłam w kwietniu(pierwsza próba i dwie krechy) tyle że trwało to do 1 maja (biochemiczna). O tyle dobrze że wszystko trwało krótko i obyło sie bez problemów dzięki czemu w maju już zadziałalośmy i kto wie... Nie to że planowaliśmy ale stukneła mi trzydziestka i zapracowany mężuś obejrzał się dzień wcześniej, że stoi z pustymi rękoma więc jako prezencik zabrał mnie w ostaniej chwili na tygodniowe wakacje. Słońce, plaża i rezultat, że trudno nas od siebie było odkleić
;) Teraz piersi mi urosły(szkoda że nie wcześniej jak paradowałam w kostiumiku) i pobolewają więc kto wie może maj okaże sie owocny i z nieco bardziej "trwałym" rezultatem.
Trzymajcie się cieplutkoi dzięki za tak miłe forum
PS, Oleńko, Dodeczko, Izabelko spóźnione gratulacje.... no i nie szalej zbytnio tym srebrnym cudem...

Do góry