reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
A ja dla odmiany napiszę, że wreszcie od wczoraj czuję się super!!! Egzamin zdany i to na piątkę, zaplanowany urlop i potem nowe wyzwania w pracy! Jestem szczęśliwa i mam nadzieję, że to przyciągnie fasolkę!!

Izabelko i Dodeczko                WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU MAMY

Buziaczki kochaniutkie  :-*

Dzisiaj kolejny piekny dzien , oby takich wiadomosci wiecej  :)

Dziewczynki -witajcie w ten piękny słoneczny dzionek.Dzisiejszy dzień postanowiliśmy spędzić na powietrzu-nie widzę inaczej ;D

LANA witaj :) to swietnie taka pogoda ze az sie w domu siedziec nie chce,my chyba jeszcze nie mamy planow ale kto wie co z tego wyjdzie moze dzis maz pouczy mnie jedzic samochodem :) bo wyieram sie na prawko:)

aa i wiecie co dziewczynki ostatnio dobrze sie odzywiam co do mnie nie podbne :) zamaist sie truc chemia pije naturalne soczki i wogole :) hehe chyba przez to slonce

m.a.l.i.n.k.a a moze to intuicja Ci podpowiada ze wlasnie tak powinnas sie odzywiac ;)

LANA witaj rowniez :) ....my za chwile wybieramy sie z mezem nad wode, a potem na dzien mamy do mamy :D

milego dnia dziewczeta i mnostwa radosci :) :-*

reklama
Do góry