reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
m.a.l.i.n.k.a nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo .... dobrze ze teraz poszlas i ze w takim czasie to wyleczysz .... gorzej by bylo gdyby bylo za pozno i leczenie trawalo by conajmniej pol roku , i az strach pomyslec w jakiej postaci :) .... mnie powiedzial okulista ze mam mozliwosc odziedziczenia jaskry .... naszczescie jak narazie nie ma zadnych zmian, jedynie takie ktore sa nie grozne :) .... tak czy siak slonko trzymaj sie i regularnie stosuj krople a zobaczysz ze sama nie zauwazysz kiedy te dwa miesiace mina :) buziaki :-*

No i ja sie dolacze do ochoczych czerwcoweczek , aczkolwiek moja sprawa majowa jeszcze nie rozwiazana ;) .... mialam jutro testowac, ale postanowilam ze zrobie to w weekend , chyba ze do tego czasu zawita u mnie @ ;) .... tak wiec ...witam wszystkie panie w czerwcu :D i starania czas zaczac ;) i trzymam kciuki oby sie kazdej udalo :)

LANA dziekuje Ci przestrasznie i rozniez modle sie zebys sie doczekala malego szkraba :)

Majeczka trzymam kciukasy zebys dowiedziala sie ze ta podwyzszona temperaturka to wszystko za sprawa fasoleczki :)

DreamsAboutBaby , tak mi przykro... :(
Ale w czercu napewno nam sie uda!!wierze w to całym sercem!!
MoniQa , nie zadreczaj sie tylko testuj!! i nie wypatruj @ bo sie jeszcze pokaże!!!szybciutko oznajmiaj dobra nowinę!!

w czerwcu fasolkujemy ochoczo

Elżbietko wiesz mam tak samo jak ty mialas , wole chyba zobaczyc "pierwsze kropki" @ niz jedna kreseczke na tescie.... a w sobote bedzie to juz 34dc a i wolne to bedzie mi jakos inaczej ....przynajmniej nie bede musiala isc do pracy w razie zalamania ;) aczkolwiek nie przewiduje takowego , ale kto wie co sie moze przytrafic :) .... ale jak tylko sie czegos bardziej "konkretnego" dowiem zaraz zamieszcze to na forum :)

reklama
przyjdzie czy tez nie ... nie zamierzam zaprzestac i wkoncu predzej czy pozniej oswiadcze Wam ze nosze fasoleczke pod serduszkiem .... oczywiscie tego samego oczekuje z Waszej strony 8) ...wiec dziewczeta nie obijac sie tylko "przytulac sie czerwcowo" z mezami i "sypac" Nam tu nowinami ;)

Do góry