reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Dziś 1-czerwca więc wpadłam na pomysł ,aby stworzyć nowy wątek-i co Wy na to podoba wam się ? Mam nadzieje,że w tym miesiącu bardziej Nam wszystkim się poszczęści. ;D

reklama
ja być moze juz na czerwiec się skuszę..choc wczoraj miałam fatalnego doła, że chyba nie dorosłam..itd.., no ale trzymajac się planu...czerwiec..is cool..no a wizyta u lekarza w drugim mieisacu(gdy wszystko jest ok)..coo????co o tym myślicie dziewuszki????

Dziewczynki założyłam nowy wątek "ochocze czerwcóweczki" mam nadzieje ,że się spodoba i przejdziemy tam razem .Czekam na Was. ;D

Witam Was dziewuszki w nowym wątku- wpisywać się, wpisywać ;D Dorka-nie dołuj się skarbie-wszystko będzie o.k  :laugh:

Zycze wszystkim powodzenia!!!! i wtrwalosci!
Sama staralam sie rok...udalo sie dopiero, jak juz prawie stracilam nadzieje!
a teraz, prosze!!!
powodzenia.

reklama
Do góry