reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Witam Was babeczki :)
Ja własnie wróciłam z grilla. Jest mi niedobrze. Zjadłam bo musiałam, ale jakbym nie musiała to wcale bym tego nie robiła, bo nie mam na to najmniejszej ochoty.
Wczorajsza impreza się udała. Wróciliśmy jak już świtało czyli po 3 nad ranem :) Jeszcze pod samym domem zatrzymała mnie Policja :| Sprawdzili sobie dokumenty i pojechali. Pewnie myśleli, że jadę bez prawka ;) a tu masz ci los okazało się, że je mam. Cwaniaczki chcieli kogoś złapać hihih :) To była moja pierwsza kontrola chociaż papierek mam od 31.03.2005 :)
A co tam u Was?
Elżbietko jak się czujesz? Dalej męczy Cię ślinotok? Mi się nasilił i jakiś dziwny mam posmak w ustach.. nie wiem może to przez to, że mi niedobrze?
Ogólnie to jeszcze mnie pobolewa w podbrzuszu, ale to chyba dobrze nie? :)
Teraz tu jeszcze sobie posiedzę, poczytam bo nie mam nic ciekawszego do roboty :)

reklama
Hehe... czytam to co LANA napisała i normalnie mi się wydaje, że my wszystkie już tu jestesmy emerytkami.
Ja też mam problem z kręgosłupem. Otóż jakieś 3 lata temu, w 1 kl. LO jechałam sobie autobusem i jak mnie pokręciło tak zdolałam tylko do domu dojść. Później całą lewą stronę ciała mi sparaliżowało, przy tym czułam okropny ból w kręgosłupie. Trafiłam do szpitala, dwa tygodnie czekałam na rezonans magnetyczny, który wykazał, że mam skrzywienie kręgoslupa w odcinku krzyżowym, nie dość że w prawo to jeszcze jest zbytnio wygięty w strone brzucha i naciska na jakiś tam nerw. Jakoś to załagodzili, ale ja do teraz nie umiem zrozumiec dlaczego np. w szkole gdy były badania kręgosłupa to zawsze wszystkie higienistki mówiły, że mam prosty kręgosłup jak nikt?

no to może założymy klan emerytek-ha ha ha!!!! ;D Życzę dziewuszki kolorowych snów i nie zamęczcie swoich partnerów hi hi hi!!! ::) ;D Pa Pa!!! do juterka  ;D

Dzieki Moniqa:) Naprawe juz bym tak chciala...
Czekam cierpliwie do piatku i zobaczymy...
Elzbietka ..powodzenia w piatek ...zeby wyszlo ze fasolka!!!!!!

DreamsAboutBaby...super ze sie impreza udala!!!
Elzbietka odpoczywaj duzo!!!
I dodam, ze ja tez mam problemy z kregoslupem i czasem mnie boli...
Ja dzisiaj mialam fajny dzien, bylam z mezem na spaceru i sie bardzo zrelaksowalam, nastroj mam wysmienity...i dobrze ze sloneczko bylo!!!

no ja to kiedys w 8 klasie szk podst, na Wfie robiąc przewrót, jakos niefortunnie "stanęłam" na karku i pękły mi dwa kręgi szyjne (6 i 7), spędziłam pół roku w szpitalu na wyciągach, w kołnierzach ortopedycznych. no i skrzywienie w piersiowym tez mam. no to w końcu dalczego boli mnie w ledźwiowym???albo i niżej???
DreamsAboutBaby ślinotok raczej mam, moze nie 24h/dobę, ale np teraz mam. ::)
piersi drętwe ::), w sumienie wiem dlaczego, bo zawsze o "tej porze" przed @ juz mnie bolałay, a teraz... ???
dzisiaj uderzyłam sie ustami o róg biórka i rozbiłam sobie, z całowania nici... :-[
Ania76, ja tez mam nadzieje na dodatni tescik! dla ciebie tez tego zycze!! kiedy robisz?w sobote??

Hej hej dziewczęta:)
Dwa dni mnie tu nie było aście tyle nastukały... ;)własnie skonczyłam czytać trzy wątki dopiero:)-doszukuję sie zafasolkowanych;)
Jak Wam minął weekend..??..mój b. udany- (mimo trudnego i nie bardzo raczej pozytywnego egzam..:(pograłam w tenisa..byłam na rowerku z meżam..na grilu..i na koncercie:)-in grid:).."carpe die:)..i"pudelsów:)..było boomboowo:)!..wczoraj "zdychaliśmy" nad jeziorkiem..
-Moniqo-dziękuję..egzamin nie najlepiej poszedł...zobaczy sie:)
Agnezzz-całe szczęscie moj promotor moderny:)..i już że jest coś takiego jak internet:)
Pozostałe dziewuszki-życzę pozytywnego zatestowania!!!!!

Hej hej witam w ten piękny ranek-ale u mnie dziś piękna pogoda słonko świeci i bardzo ciepło   ;D -no tak a ja dziś do pracki i to na popołudnie niestety,a w sobote i niedziele jak miałam wolne to oczywiście nie mogłam iść na plaże ,bo nie było słonka,a dziś prosze słonko w pełni a ja do roboty  :mad:

reklama
Do góry