reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

Życzę wam tego z całego serduszka :)
Fasoleczki gdziekolwiek jesteście!!!!!!!!!!! Tutaj czekają na was mamusie najlepsze na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie nie mogę się doczekać aż któraś z was krzyknie: Mam maleństwo pod serduszkiem!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo nie moglam pojaiwc sie wczesniej bo mialam zawalony czas pomgalismy moim rodzica w przeprowadzce ale sie nalatalam po schodach,wczoraj bylismy na slubie na wesele nie mielismy sily a wieczorem odiwedizli nas znajomi po czym znowu padlismy spac i nie mialam sily tu zajzec.Pozdrawiam was wszystkie serdecznie 24 zaczynam wakacje jupi :) a fasoleczki beda beda napewno

Elzbietko tylko sie nam nie rozchoruj .... odpoczywaj, wyleguj sie i wracaj do formy .... albo jeszcze lepiej ...wracaj do formy i na forum z informacja o fasoleczce :)

nie, no chorowac to ja nie mam zamiaru!!!!!!!a z kregosłupem to ja mam troszkę problemów. kilka lat temu mialam zlamane dwa kręgi i teraz czasmi mój krędosłupik daje o sobie znac. tylko że uraz mialm w szyjnym odcinku, a teraz boooooooooooli dół!!! no i jeszcze mam lewą noge krótsza troszeczka, w związku z czym mój kręgosłup jest nierówno obciązony ::) ::)
no, a moze to ...

Hejka a ja własnie wróciłam do domku,najpierw byliśmy na urodzinach u szwagierki,pużniej na spacerku i lodach na promenadzie a następnie w restauracji hińskiej na smacznym jedzonku-taka kolacyjka ;D-objadłam się że hej ::) ;D

reklama
Elżbietka a ty skarbulku odpoczywaj więcej ,bo z kręgosłupikiem nie ma że to ,że tamto ::) Bardzo Ci wspułczuje ,wiem co to za straszny ból ,bo ja niestety również mam z tym problem a szczególnie z dyskiem.Mam skrzywienie piersiowe,problemy z krzyżem i wogóle dyskopatie  :( Rany niezła ze mnie "emerytka" ;D

Do góry