Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Życzę wam tego z całego serduszka
Fasoleczki gdziekolwiek jesteście!!!!!!!!!!! Tutaj czekają na was mamusie najlepsze na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!
Strasznie nie mogę się doczekać aż któraś z was krzyknie: Mam maleństwo pod serduszkiem!!!!!!!!!!!!
Hej dziewczyny dawno mnie tu nie bylo nie moglam pojaiwc sie wczesniej bo mialam zawalony czas pomgalismy moim rodzica w przeprowadzce ale sie nalatalam po schodach,wczoraj bylismy na slubie na wesele nie mielismy sily a wieczorem odiwedizli nas znajomi po czym znowu padlismy spac i nie mialam sily tu zajzec.Pozdrawiam was wszystkie serdecznie 24 zaczynam wakacje jupi a fasoleczki beda beda napewno
no muszą być ;D ;D
cos straszanie boli mnie kregosłup, a w zasadzie kośc krzyżowa!! ledwo sie ruszam : masaze nie pomagają i jest strasznie. siedze sobie teraz w fotelu z poducha pod plecami...
Elzbietko tylko sie nam nie rozchoruj .... odpoczywaj, wyleguj sie i wracaj do formy .... albo jeszcze lepiej ...wracaj do formy i na forum z informacja o fasoleczce
nie, no chorowac to ja nie mam zamiaru!!!!!!!a z kregosłupem to ja mam troszkę problemów. kilka lat temu mialam zlamane dwa kręgi i teraz czasmi mój krędosłupik daje o sobie znac. tylko że uraz mialm w szyjnym odcinku, a teraz boooooooooooli dół!!! no i jeszcze mam lewą noge krótsza troszeczka, w związku z czym mój kręgosłup jest nierówno obciązony : :
no, a moze to ...
Hejka a ja własnie wróciłam do domku,najpierw byliśmy na urodzinach u szwagierki,pużniej na spacerku i lodach na promenadzie a następnie w restauracji hińskiej na smacznym jedzonku-taka kolacyjka ;D-objadłam się że hej : ;D
Elżbietka a ty skarbulku odpoczywaj więcej ,bo z kręgosłupikiem nie ma że to ,że tamto : Bardzo Ci wspułczuje ,wiem co to za straszny ból ,bo ja niestety również mam z tym problem a szczególnie z dyskiem.Mam skrzywienie piersiowe,problemy z krzyżem i wogóle dyskopatie Rany niezła ze mnie "emerytka" ;D