reklama

optymistycznie starające się

Hej dziewczyny!!
Ja się właśnie szykuję na imprezę. Już chyba z rok nie byłam na imprezie :|
Jeszcze mój luby chce sobie wypić i ja będę musiała prowadzić spowrotem. Mam wprawdzie prawo jazdy, ale już ze dwa miesiące nie jeździłam i się trochę lekam ;)
Nie lubię takich nasiadówek, bo z zasady nie piję.
No nie wiem, będzie dobrze chyba.
Pozdrawiam i życzę miłego wieczorka :)

reklama
DreamsAubotBaby-życzę udanej  imprezki  ;D
Agnezzz-w sumie to tak zawiele aż nie świruje z fasolką-staram się przynajmniej  :( najgorzej tylko przed terminem @.Widzę jednak ,że nie tylko mi tak @ świruje  ::)

Wiesz Lana ja też czasami byłam przekonana, że czymś się w ogóle nie stresowałam itp. a po @ było widać, że jednak jakoś to na niego wpływało bo sobie przychodził np. kilkanaście dni później. Nasze organizmy to naprawdę wielka niewiadoma i cały czas dowiadujemy się o nim czegoś nowego ;)

Czesc dziewczyny,
wlasnie ogladam sobie zachod slonca...ladny...
Dzieki Moniqa za cieple slowa. :D
Dzisiaj jestem w ogole jakas rozdrazniona i sie poryczalam az...
jutro ide na dlugi spacer, to sie zrelaksuje:)))

Ania witaj. Czasami tak juz jest ze kilka lez trzeba uronic, zeby znowu usmiech pojawil sie na twarzy. Glowa do gory, wyszczerz zeby, i smialo do przodu ;D Musi byc dobrze :)

Pewnie ze bedzie lepiej, a to dlatego, ze wlasnie tego chcemy prawda?? Jutro niedziela, wolne, mozna odpoczywac, to musi byc cool, nie ma innej opcji ;)

reklama
Agnezzz pisze:
(...) A najgorsze to, że tak naprawdę mogłam wcale nie jechać na to seminarium, bo zamiast treść pracy to on sobie patrzał na przypisy czy jest zgodnie z zasadami jakie sobie ustalił, czy kropka czy przecinek jest w odpowiednim miejscu, porażka totalna. Ale oczywiście jest zbyt staroświecki żeby poprosić nas o przesyłanie prac mailem, a to by tak nam ułatwiło życie, no ale po co. Lepiej żebym jechała 2,5h pociągiem żeby się ponudzić 2h na seminarium, które i tak nic mi nie daje...

Agnezzz hehe..przypomnialy mi sie moje seminaria .... w sumie mielam ich az cztery a to dlatego ze nasz promotor byl Ukraincem i w sumie "my go nie rozumiec"...a on nas  ;D ;D ;D (znaczy ja go troche rozumialam - ruski w podstawowce troche pomogl  ;D ).... tyle dobrze ze nie musielismy do niego jezdzic ( na Ukraine) z pracami do sprawdzenia, tylko wlasnie te "nice" e-maile  ;D ... tak czy siak praca zaliczona, dyplom obroniony, a teraz mile wspomnienia zostaly ;)

Ania 76 prosze bardzo :) polecam sie na przyszlosc :) ... i ciesze sie ze juz dzisiaj lepiej...usmiech to zdrowie , a zdrowie to podstawa ;)

Dreams milego imprezowania .... eHhh..te imprezki bez picia i ta taryfa  ;D ....pamietam jak wracalismy z wesela znajomych, moj maz "w stanie spoczynku" ... leje .... wycieraczke mi nawet urwalo  ;D niom ale jakiem superowy , naj...superowy kierowca ...dowiozlam nas calo i zdrowo ...aHh ten spiew meza  ::) :D :laugh: ;D

LANA wszystko co sie z nami i w nas dzieje ma jakis sens i cel .... a moze ta dziwna @ cos sugeruje ??  ::) oby...zycze ci tego z calego serduszka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry