Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziękuje dziewczyny!!! postaram sie byc dzielaną i wierzyc ze wszytsko bedzie dobrze!! DreamsAboutBaby nawet mi sie nie waz porównywac do takich "kobiet"!!!!!!!!!!!!!
to prawda DreamsAboutBaby dzis tu wyjątkowa cisza..ja coprawda slęczę nad ksiażkami..i medzyczasie tu kookam..ale ruchu tu dziś nie ma..moze to i dobrze..wiecej czasu poswiecam na naukę..(no i mężowi)
Dorka ucz się ucz bo wiedza to potęgi klucz, a jak będziesz miała dużo kluczy to zostaniesz woźną Oczywiście żartuję. I w sumie to dziękuję Bogu, że teraz nie musze się uczyć, ani przejmować szkołą
Melduję się na posterunku Brzuch znowu zaczyna mnie boleć ..ach, jak ja nie znoszę tej @. Zawsze przychodzi jak muszę jechac do szkoły. Teraz postanowiła przyjśc prawie tydzień szybciej, no po prostu jest genialna. Dzisiaj mam w planach szybciej pójść spać, bo jutro pobudka o 4.30 i jechane do szkoły na seminarium. A tak mi sie nie chce. Ale co zrobić....
a ja jutro mam najgorszy egzamin..i minimalne sznase-gosć paskuda-wredota..fuj..oblewa 80%..no i polecę na wrzesień..cóz kiedys musi być ten pierwszy raz ;D..jakoś tak dosć bezstesowo do tego podchodzę..a kij mu w oko
Dorka nie nastawiaj się tak pesymistycznie.
A nóż widelec się uda
Mój luby niestety już wie, że będzie kampania wrześniowa, ale takie są skutki nie uczenia się na pierwszym roku