reklama

optymistycznie starające się

dziękuje dziewczyny!!! postaram sie byc dzielaną i wierzyc ze wszytsko bedzie dobrze!!
DreamsAboutBaby nawet mi sie nie waz porównywac do takich "kobiet"!!!!!!!!!!!!!

reklama
to prawda DreamsAboutBaby dzis tu wyjątkowa cisza..ja coprawda slęczę nad ksiażkami..i medzyczasie tu kookam..ale ruchu tu dziś nie ma:(..moze to i dobrze..wiecej czasu poswiecam na naukę..(no i mężowi):)

Dorka ucz się ucz bo wiedza to potęgi klucz, a jak będziesz miała dużo kluczy to zostaniesz woźną ;) Oczywiście żartuję. I w sumie to dziękuję Bogu, że teraz nie musze się uczyć, ani przejmować szkołą :)

Melduję się na posterunku :) Brzuch znowu zaczyna mnie boleć ..ach, jak ja nie znoszę tej @. Zawsze przychodzi jak muszę jechac do szkoły. Teraz postanowiła przyjśc prawie tydzień szybciej, no po prostu jest genialna. Dzisiaj mam w planach szybciej pójść spać, bo jutro pobudka o 4.30 i jechane do szkoły na seminarium. A tak mi sie nie chce. Ale co zrobić....

a ja jutro mam najgorszy egzamin..i minimalne sznase-gosć paskuda-wredota..fuj..oblewa 80%..no i polecę na wrzesień..cóz kiedys musi być ten pierwszy raz ;D..jakoś tak dosć bezstesowo do tego podchodzę..a kij mu w oko:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry