reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

optymistycznie starające się

reklama
A ja uwielbiam Pragę. Gdybym mogła to bym tam zamieszkała. Strasznie podoba mi się to miasto klimat tam panujący i ludzie. No itam oświadczył mi się mój mąż ;)

Ojej dziewczyny, a czemu?

A ja siedzę jeszcze w robocie, umieram już z głodu...i na dodatek najbliższy autobus mam dopiero o 19.00. To jest właśnie to zasrane MZK....i za co ja płacę kupując bilet miesięczny...

reklama
Zdania egzaminow zycze :)

LILITH i ilinka buuu...ja chce byc ciocia :( a wy tak przekladacie , mam nadzieje ze to nic powaznego i gora nastepny miesiac - do dziela :)

Agnezzz dobrze ze chociaz przyjedzie, ja czasami (kiedys) stalam i stalam , a autobusa nie ma ....

Do góry