Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karpacz znam jak własną kieszeń..bardzo często tam jeździmy na weekendziki..bo blisko mieszkam....i Szklarską znam..-łaczą nas wspomnienia..achh..-nasz pierwszy wsólny wyjazd....
Polecam ..jesli chodzi o egzotykę.."innosć"-Egipt..zuuupełnie inny kraj..
ja tez niestetu korzystam z uroków komunikacji miejskiej,bo mamy jeden samochodzik a mąz nie daje mi go do dyspozycji, ale czasmi podwozi mnie do pracy jak mu po drodze
To fakt..ja teraz jak zajde dowiem sie dopiero ok 10 lipca co i jak..i nie będzie meża przy mnie.....ale bedę trzymała jezyk za zębami dotąd az przyjedzie..i pierwszy sie dowie..i nie przez tel..(on się smieje,z ę i tak wyczuje w głosie..będe musiała ściemniac..bo chce mu zrobic niepsodziankę
Życzę miłych snów i upojnej nocki zaowocowanej w fasolunie i groszki-hi hi ,ja już zmykam bo rano do pracki a jeszcze trzeba się zająć mężulkiem PA PA!!!!!! : ;D