reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

Elzbietko mam nadzieje ze wkoncu bedzie wszystko dobrze!!Jutro podpytaj tego lekarza o te dawki itd!!!I czekamy na II kreseczki!

reklama
Hej hej Lilith!
Jescze nie doczytałam kiedy to się stało ale
GRATULUJĘ kochana!!!!!!!!!
Strasznie się cieszę :laugh: :laugh: :laugh:
Ja tylko na chwilkę bo mam dostęp do inter u cioci :)
Jestem od tyg pod namiotem a tu nie ma pogody :( jest zimno i pada co jakiś czas :(
Mam straszny kaszel i nie mogę się kąpać-dlatego przyjechałam do cioci-dobrze że mam taką alternatywę :)
Tak w ogóle to posuł się nam samochód już 4 dni u mechanika zaśpiewał nam 2,5 tyś bo padł komputer...szlag by go trafił!!! Ale może załatwi używany to będzie taniej. I w ten sposób nasza Chorwacja odpływa w siną dal.
Brzuszek mi rośnie czuję się dobrze i jakoś to będzie :)
Życzę wam MILEGO ODPOCZYNKU.
Buziaczki i do usłyszenia pewnie w piątek :)

Izabelko dobrze ze jestes u cioci!!Uwazaj na siebie szczegolnie w taka pogode!!Bo fasolka musi miec zdrowiutka mamusie!!Ciesze sie ze rosnie ci brzusio!!napewno juz jest slicznie okraglutki i juz sie niemoge doczekac jak go zobacze!!ja znow nie moge spac...to albo zgaga albo co chwilke wstaje siku...a ze komp byl wlaczony to luknelam :)
Szkoda z tym samochodem bo 2.5 tys to duza suma...a wakacje to tez fajna rzecz...:( mam nadzieje ze jakos sie ulozy!!trzymam mocniutko kciuki!!!!
No widzisz co do mnie to jestem bardzo szczesliwa!!!Coraz mniej sie boje o to ze moze znow sie wydazyc cos strasznego !!
caluski dla ws dziewczynki !!

Elżbietka pisze:
a u mnie @ nie widac...
zadnych objawów, ani niczego... mam nadzieje ze albo nie dostane ;D, a jak dostane to po majorce, albo tak zeby sie skończyła przed wyjazdem. chyba ze te palmienie to była @... ::) ???

Trzymam mocno kciuki, Elżbietko :D Za fasolkę!! :D

Hej hej Izabelko, uważaj na siebie. W taką pogodę nocowanie pod namiotem to nawet dla nieciężarnych ryzyko choroby więc ty dmuchaj na siebie podwójnie.

AXXA dzieki za pogode :) Świeci słonko w Wawie ;D Jestes kochana! I zamawiam od razu u Ciebie pogode na urlop ;)

Elżbietko trzymam kciuki aby tym razem @ zostawiła Cię w spokoju ;)

a u nas w Katowicach brzydko! tylko patrzeć jak się rozpada :mad: :mad: :mad:
i co tu robić w taką pogodę?
Izabelko uważak na siebie, i cieplutko sie ubieraj pod tym namiotem!

Elżbietko-O rany to może wkońcu "TO" trzymam moooocno za dwie pokażne czerwone krechy -wkońcu musi się udać i mam też nadzieje ,że u mnie też w końcu fasolek zdecyduje się zagnieżdzić w moim brzuszku  ;D

reklama
Do góry