Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jak tylko pojawil sie u mnie niedawno jakis objaw to odrazu staralam sie przestac o tym yslec!!Zreszta ostatnio byl taki okres kiedy prawie wcale na BB nie wchodzilam i sie uspokoilam Powaznie te mysli o dzidzi ustapily poczulam sie wyluzowana i spokojniejsza!!Wiec przez ten weekend napewno uda ci sie wyluzowac i zobaczysz czy tez sobie nic nie uroilas Ja zawsze bardzo tego sie balam
No tak masz racje dlatego nie che sie nastawic zobaczymy czy przyjdzie @ za 14 dni i wtedy bede sie zastanawiac czy robic test,to bedzie jak cos moj trzeci w zyciu 8)
Maxin i tak trzymaj!!!Swietne podejscie!!Mnie sie udalo nie zwariowac i teraz nie wyszukuje sobie niczego dodatkowego...bo np nie mam bolu glowy a powinnam miec...(taki przyklad) bardziej to licze sie z tym co mowi lub jak reaguje mezyk!choc mezyk juz i tak wie ze fasolinka jest
pewnie ze bede zagladac!!wkoncu mam tu sowje przyjaciolki!!!A dzieki wam latwiej przetrwac mi te ciezkie chwile ale jak piszecie napewno bedzie wszystko dobrze!! A jak na razie zauwazylam ze fasolka malenka na razie ale to dlatego ze mam taki krociotki cykl ...
i dziekuje za gratulacje!!aha trzymajcie za mnie kciuki bo od jutra juz nie pale!!!mezus mnie bedzie pilnowal!!