reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

reklama
Axxa dokladnie!!nawet na ploteczki jak sie czujemy itd!!A co do Rybki to faktycznie zauwazylam ze tam siedzi i o nas juz zapomina...smutno sie robi:(

Tez mam nadzieje ze jeszcze sie pojawi!!Fluidkow nigdy dosyc!!A ploteczki i to z kobietkami takimi jak my tez niezabraknie! ;D

Hej!!!

Właśnie się z Wami żegnam ale tylko na 2 tygodnie ;D jak tylko wrócę dam Wam znać co i jak. Sama jestem taka nie pewna że hej!!! A moj mężullo mówi że jeszcze poczekamy z tym testowaniem :p :-[. więc jeszcze poczekam ale uwierzcie mi to jest trudnr ;) :-[
Jadę dziś odpoczywać nad morze - pogoda trochę kijowa ale....- opuszczam Śląsk ale tylko na chwilę :laugh: :laugh: :laugh:. PA
Trzymajcie się mocno jak wrócę chcę tu widzieć pełne radości poczęcia słowa od WAS Dziewuszki . :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Maxin78 niestety kluby w katowicach schodzą na psy.
wszędzie coraz więcej małolatów, ide na dyskotekę a tam szesnastki szok!! dlatego
też powiem Ci że przestałam chodzić po klubach, mam tylko jeden taki w którym raz na tydzień staramy
się spotkać z przyjaciółmi.

Lilith zazdroszczę Ci troszkę że mieszkasz tak blisko gór, kocham góry najczęściej ( tak na parę godzin)
to jadziemy z moim kochanym na salmopol na kawke bo tam piękne widoki a później
do Wisły na obiad. ;D ;D ;D
mogę patrzeć na góry godzinami

Madziujka MIŁYCH WAKACJI!! :) Słońca i odpoczynku życzę :)

Mój mąż jest spod Krakowa ;D Jak tylko wpadamy do teściowej to zawsze ruszamy zwiedzać i patrzeć na góry. Ale ja chyba wole tą dużą wode zwaną morzem ;D Ale góry tez lubię ;D

reklama
a ja sie dowiedziałam żę teściowa jednak zostanie u nas w domku dłużej.. więc będziemy mieli mniej komfortowe warunki do zasiewania.. :p no cóż może jej obecność nie wpłynie negatywnie na nasze próby.. uff. już mnie zmęczyła ta moja "mamusia"..

Do góry