reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

reklama
nio!!i w to trzeba wierzyc!!a nawet jak nie bedzie tak slicznie itd to zawsze to jakis odpoczynek i zdrowe powietrze!!mozna sie rozluznic!!:):)

Za 6 dni...ale oby nie przyszla bo sie chyba juz totalnie zalamie...dopiero teraz dostane jakby co te leki na poronienia...ale ta fasolke tez bede musiala stracic...:(

Maxin to super!!wiem gdzie to jest!!Ja jestem dokladnie z bielska!!

:-* tez staram sie w to wierzyc!!!to ze ostatnio tak sie stalo nie oznacza ze znow tak bedzie!!szczegolnie ze teraz znacznie szybciej wszystko sie toczy!!Zaczelo sie chyba tak szybciutko jak u ciebie!!bo ty tez duzo przed @ poczulas sie zle :)

Nie zamartwiaj sie naprzud LILITH,uwierz ze bedzie wszystko dobrze,rozumiem twoje obawy,masz wiel przychylnych osob wokul siebie ktorzy zycza ci ajk naj lepiej :)

reklama
Do góry