reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

reklama
Margolis , nie nastawiam sie, przynajmniej sie staram... różnei to wychodzi. ale dzisiaj coś mnie tak małpowato brzuch pobolewa...
piersi milczą...

a jak tam u ciebie??starnia pełną parą??

Dzieki!!
jak to sie mówi: pożyjemy-zobaczymy...
póki co, ot sie szykuje na majorke, zaczynam wielkie pakowanie. no i szykowanie sie do sobotniego wesela. uf, bede padnieta, wogóle bez spania po weselu prosto na majorke!

Elzbietko jesli to teraz to nie to to na Majorce napewno sie rozluznisz i bedziesz juz brala ten duphaston inaczej i fasolka moze pojawic sie calkiem niespodziewanie!!:) to dopiero radosc!wiec niemartw sie teraz na zapas!!:)

Smacznego!!!My tez idziemy papac!!bedziemy jesc potrawke a do tego grzybki!!!mniam mniam!!ale to chyba nie jest normalne ze mam na grzyby ochote ::)

Hej dziewczynki z rana ;)

Elżbietka, Lilth - tak na noc jadać, no no no..muszę wam pogrozić hihi... ;)

A rankiem jak zwykle u nas pusto i sama tu siedzę ;D

Elżbietko, na pewno nie długo się ułoży, będę się modlić. Czemu tak śmiesznie jest że Ci co bardzo chcą fasolkę muszą na nią długo czekać, a Ci co nie chcą ją mają??? Ale będzie dobrze. Przed wyjazdem pozabieraj fluidków od zafasolkowanych mamuśek i do dzieła:)

reklama
Elżbietko tym razem będzie dobrze :) Wypoczywaj na Majorce, ciesz się słonkiem i spokojem :)

No i ja jeszcze jestem Agutek :)

Do góry