reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

optymistycznie starające się

Witaj Izabelko -tęskniłyśmy za Tobą-przykro m ,iże pogoda nie dopisała :( -mam nadzieje ,że mi dopisze bo za kilka dni zaczynam urlopik ::) ;D-już nie mogę się doczekać

reklama
W nastepnym tygodniu chcemy pojeździć po Polsce- mam nadzieję, że pogoda się polepszy :) podobno ma być lepiej od niedzieli-zobaczymy :)
Ja też za wami się stęskniłam. Buziaczki.

Nio, dla mnie trochę za gorąco :-[   Izabelko jak się czułaś na urlopie dobrze zniosłaś podróż i pobyt???

W sumie to wszystko było ok, tylko mnie nadal kaszel męczy. Ale oprócz yego super. Dlatego chcemy pojeździć autkiem po Polsce :) :) :) inaczej byśmy siedzieli w domku, a tak trzeba to wykożystać :)

w warszawie ktualnie 35 st w cieniu!!!!!!!!ispalin do tego pełno w powietrzu, nawet nie chce sie wychodzic na zewnątrz.
ja juz prawie sie spakowalam na wyjazd, jeszcze tylko kosmetyki, waliza pełna! a jutro jade do rodziców na podlasie, w spbote balujemy na weselu, a wniedzielkę rano fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) :) :)

życze wszytskom pięknej pogody na wakcaje/urolpy!!

Ja bylam popatrzec i u nas jest 34 w cieniu...daj spokuj taka temperaturka...ja osrtatnio przy takiej slabne...a kiedys to uwielbialam :(

reklama
Do góry