Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witaj Izabelko -tęskniłyśmy za Tobą-przykro m ,iże pogoda nie dopisała -mam nadzieje ,że mi dopisze bo za kilka dni zaczynam urlopik : ;D-już nie mogę się doczekać
W nastepnym tygodniu chcemy pojeździć po Polsce- mam nadzieję, że pogoda się polepszy podobno ma być lepiej od niedzieli-zobaczymy
Ja też za wami się stęskniłam. Buziaczki.
W sumie to wszystko było ok, tylko mnie nadal kaszel męczy. Ale oprócz yego super. Dlatego chcemy pojeździć autkiem po Polsce inaczej byśmy siedzieli w domku, a tak trzeba to wykożystać
w warszawie ktualnie 35 st w cieniu!!!!!!!!ispalin do tego pełno w powietrzu, nawet nie chce sie wychodzic na zewnątrz.
ja juz prawie sie spakowalam na wyjazd, jeszcze tylko kosmetyki, waliza pełna! a jutro jade do rodziców na podlasie, w spbote balujemy na weselu, a wniedzielkę rano fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
życze wszytskom pięknej pogody na wakcaje/urolpy!!