reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Gratulacje dla wszystkich dzidziolków. Mojej gdzie tam jeszcze do raczkowania. Siedzieć dobrze nie umie, a takiej pozycji jak Amelka przyjąć nie potrafi nawet jak ją ułożę. Za ciężki brzuszek i tyłek.........:/ hihihi

reklama
ewe poloz przed nia zabawke tak troszke dalej zobaczy jak bedzie po nia zasowac :)

a+t czemu przerabane bynajmniej dzieciaczki maja ciekawe zycie i ciesza sie ze robia cos nowego...

Kasiaczek u nas to nie działa!!!!!!!!!!!!!!

Jak położę przed nią zabawkę to ryczy w niebogłosy, że jej sięgnąć nie może, ale dupy nie ruszy :):):)

hehe, moja zasuwa przez pol mieszkania do czegos co ja interesuje. :tak:

Czarownica, jesli chodzi o fotki to na razie nie mam ani zdjec porobionych ani czasu na zmniejszanie i wklejanie, ale obiecuje, ze wkrotce cos porobie. Moze w weekend znajde chwilke. :-(

Kasiaczek, przerabane dlatego, ze trzeba asekurowac troszke bejbika, zeby sie wywalil na glowe i juz sie samo cichutko nie bawi tylko chce coraz dalej i wiecej siegac i badac. Po prostu trzeba miec oczy dookola glowy i najlepiej 10 rak, a zeby jeszcze cos w domu zrobic to trzeba by bylo sie podwojnie sklonowac ;-)

a+t w takim razie czekamy na fotki:) Alusia nie denerwuje sie jak ma te slodkie kituszki?? nie sciaga gumek??

a wasze szkraby tak zasuwaja po dywanie czy tylkoe tam gdzie slizgo??np panele??

MOja Julia obraca sie na brzuszek i cały czas tak sie bawi. Kiedys zasypiała na boczku teraz nie ma szans, brzuszek i tyle! A po kilku minutach płacze i budzi się, musze ja przestawiać na plecki tez tak miałyście?

Dziewczyny też mają z tym problem.

Ja nie, bo Pola nienawidzi leżeć na brzuchu- i pewnie dlatego nie umie jeszcze pełzać, czy siadać. Poradźcie mi , czy kłaść ją na siłę, mimo, że sie drze, albo przekręca na plecy:confused: Czytałam dzisiaj, że dzieci nie kładzione na brzuszku mogą ominąć raczkowanie i zacząć najpierw chodzić:dry:

reklama
Do góry