reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

a+t moj co chwila zalicza jakas glebe bo ja przy nim wysiadam nie jestem w stanie go upilnowac co chwile mi gdzies spierniczy buuuu
I WIELKIE GRATULACJE DLA PAPAPJACEJ AMELKI

EWE jak pelza i dobrze jej to wychodzi to wcale nie musi raczkowac ;-) mojej koleznaki syn woli pelzac niz raczkowac ma 11 m-cy raczkuje tylko wtedy jesli mu sie gdzies spieszy hihihi:-D

Kasiunka mala ma jeszcze duuuzo czasu :laugh2: i wiedz o tym ze niektore damy wola sie nie budzic tylko odrazu staja na nozki :tak: ja tak byla etap raczkowania ominelam ...

abryz DOBREEEE :-D :-D :-D :-D

Marysnieka ale z niej agentka moj tez uwielbia piloty, telefony idp ostatnio jak zobaczyl kamere to az sapac zaczal z podniety

reklama
Ala wlasnie pogniotla mi dokumenty (wyjela je z plecaka) ;-) ;-)
Dziekujemy za gratulacje.

Wow, Judytka sama stoi. Ona bedzie chodzic pewnie w wieku 7-8 miesiecy, szok! A jej smiechem jeszcze sie nacieszysz Lilith - nie martw sie! Ona pewnie nie ma czasu sie smiac, bo ciagle gdzies zasuwa, wspina sie albo szaleje, co?

Brawa dla Marysi, heksowej Natalki i Amelki! Zdolne te nasze majowe dzieciaczki!!! (Z Amelki niezly kujon sie zrobil ;))

Witaj Moa, Kubus bardzo duzo juz potrafi! Gratulacje! Zagladaj do nas czesto!

A ja trochę z innej beczki. Juz kiedyś kupiłam Julcii nocnik (może za szybko ale taka jestem) Próbowałam ją a nim sadzać ale nie chciała. Od kilku dni sama siedzi bez podparcia więc próbowałam ją z powrotem sadzać. Wiecie że od paru dni wstaje i pokazuje nocnik mówi bibi i siedzi. :szok: Czasem cos zrobi czasem tylko posiedzi ale i tak jestem z niej dumna.:-)

Kasia ja bym ci radzila jej samej nie siadac jak zupelnie sama nie siada....a co do nocnika no wlasnie jak dzieciatko sie juz nauczy siadac to sie kupuje wiec wcale nie jestes za szybka! bo niektore dzieci ciezko nauczyc siedziec na nocniku! samo siedzenie to wielka sztuka wiec to sie robi odrazu jak samo siada!!!Nie zniechecaj sie! a zobaczysz jak szybko sie nauczy!

Gratuluje dla dzieciaczkow umiejetnosci!!

Judi coraz czesciej udaje sie troszke ustac samej :) i o bioderka juz sie nie martwie!
A+T co do tego smiechu to wiesz smieje sie non stop i czesto z ta sapka albo poprostu hahahahaha - ale krzykiem.To skoro robi to to czemu mialaby nie miec czasu na taki ludzki smiech...noa le pocieszams ie tym co mowisz ze napewno jeszcze sie doczekam!

PRZEPRASZAM ZAPOMNIALO MI SIE O KOCHANEJ ZDOLNIARZE JUDYTCE
WIEEEELKIE GRATULACJE DLA JUDYTKI JUZ NIODLUGO ZROBI PIERWSZE KROCZKI :tak:

mam poprostu mega zaleglosci i czytam po 10 ston z kazdego watku :no:

Eeee pani na bioderkach mowila ze tak za 2-3 miesiace dopiero :)
A Bartus to tez zdolniacha niesamowity i pamietaj ze i on pewnie szybko bedzie chodzic a wtedy to dopiero bedziemy mialy ubaw:)

zapomnialm wam powiedziec ,Natka zamiast do przodu sie przemieszac,to odpycha sie raczkami i przesuwa sie do tylu:-D ,a potem jeczy eeee bo zabawki sa za daleko.

Gluszek probowala malej dawc plioty,telefon,papiery,reklamowaki itp nic nie dziala nie ruszy tego dupska,wiec ja nie mecze i czekam az sam bedzie chciala wyrwac do przodu.Poprostu z niej wielka DAMA;-)

Maxin to tak jak moja - też z niej leniuszek. Jeszcze poczekam , aż sama do tego dojdzie. Na razie najlepiej lubi leżeć na plecach:-p- taki mops z tej mojej córci:laugh2:

reklama
Maxin z regoly dzieci pierw chodza do tylu! Judyta tez pierw do tylu sie posuwala a nastepnego dnia juz do przodu! Tak wiec za niedlugo Natalka posunie sie do przodu!!!!

Do góry