reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Gratuluje Wam szkraby!!
a ja Zosie juz od jakiegos czasu sadzam na nosniczek i zawsze zrobi w niego siusiu;) zainteresowana jets nim i wszystkim do okola i slodko macha rozkami:)) jak zrobi siusiu ja krzycze bravo bravo bravo i obi sie cieszymy:)heh zosia pewnie nie wie z czego mama sie cieszy ale przynajmniej nie bedzie sie bala siadania na nicnik bo znam takie przypadki ze w wieku 2 lat dziecko zobaczylo nocnik i sie go boi!!!nie komentuje:dry:

reklama
No ja zaczne sadzanie gdzieś w przyszłym miesiącu, nawet jak nic z tego nie będzie wiedziala. Ja akurat dokładnie wiem kiedy będzie kupa :baffled: i przynajmniej zawsze będzie lądować w nocniku.

Maxin z regoly dzieci pierw chodza do tylu! Judyta tez pierw do tylu sie posuwala a nastepnego dnia juz do przodu! Tak wiec za niedlugo Natalka posunie sie do przodu!!!!
Alunia tez najpierw do tylu sie poruszala, ale szybko zajarzyla co zrobic, zeby dotrzec do zabawki przed nia. Trzymamy kciuki za Natalinke!

wow ale się wasze dzieciaczki super rozwijają!!! A moja coraz szybiej pełza. Porusza sie jak aligator. Ewe elktrytkiem, hehe, albo kablarą

Dzis mnie pediatra troche uspokoiła bo juz sie zastanawiałam, ze wasze dzieci juz chyba wszystkie czy prawie kazde siedzi a moj sam jeszcze nie siedzi podnosi sie nawet z połsiedzacej pozycji sam po czym bach na bok albo do przodu a jak go usadze to posiedzi z poł minuty i tez sie chyli ku upadkowi:baffled: Ped. powiedziała, ze dziecko powinno samo siedziec w 7 miesiacu wiec ustaliła wizyte za miesiac...no niecały i zobaczymy jak on bedzie z tym siedzeniem sobie radził...Mam nadzieje ze obedzie sie bez kolejnych wizyt u neurologa:dry:

dotoateywkladxv9.jpg
aNGIE
NIC SIE NIE MARTW NA PEWNO DOGONI WSZYTSKIE DZIECIAKI,A MA NA TO JESZCZE CZAS,POCIESZE SIE,CHLOPCZYK KTORYM SIE ZAJMUJE MA JUZ PONAD 8 MIESIECY I WCIAZ SIE PRZEWRAC JA SIEDZI,A RACZKOWAC ZACZOL CALKIEM NIEDAWNO TERAZ UDOSKONALA WSZYTSKO:-)

a Z NOCNIKAMI WIDZE,ZE NIEKTORE SZYBKO ZACZYNAJA TERNOWAC MALUSZKI,WYDAJE MI SIE,ZE TO DOBRY POMYSL,MIO,ZE JESZCZE NIE WIEDZA CO ROBIA I PO COALE PRZYWYCZJAC JE DO TEGO OD MALEGO TO FAJAN SPRAWA,UTJA MALUCHY DLUGO CHODZA Z PIEUCHAMI,U NAS JEDNAK SZYBKO SIE DZIECI ODZWYCZAJA OD PIELUCH,jA PO NOWYM ROKU KUPIE MALEJ,SA TUTAJ FAJNE ZATAWY
nocnikqg4.jpg

podporkawe8.jpg

dotoateywkladxv9.jpg

Maxin super ten nocnik i cały zestaw. A u nas dziś wielkie osiagnięcie!!!!!!!!!! ale jestem z niej dumna (troszkę jej pomogłam przyznaje sie ale długo tak wytzrmala i tylko się kiwała w przód i tył)

Wow Głuszek mojej nie da się tak ustawić.

A teraz nasze też trochę udawane osiągnięcie, bo sama ją postawiłam- jeszcze się nie podniesie;-)

obraz1042ma321eza2.jpg

obraz1043malebh0.jpg

obraz1039ma321ekt4.jpg

reklama
Kupiłam dzisiaj dywan taki z długim włosiem jak frędzle Julinka tak wariowała że zaczęła raczkować!!!! Szybko zadzwoniłam do męża cieszył sie jak dziecko ale jak przyszedł z pracy Jula pupki nie ruszy i dupa po radości!

Do góry