reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Maxin no pani sprawdzala wszystko i powiedziala ze sa takie dzieci ze to nie jest zaden wyjatek i nic sie nie martwic tylko odrazu przyjsc na kontrole.

Ewe no co ty:)

Gratulujemy waszym robaczka wszystkich osiagniec tych malych i tych duzych!!!

no i my ciagle czekamy na te ciagle smianie sie :( Smieje sie tez z raczka ale tylko chwilke i koniec no nic trzeba byc cierpliwym....

reklama
Julia wymyśliła dzisiaj sposób - ponieważ nie umie raczkowac do przodu (czytaj: nie chce jej się) do zabawki leżącej przed nią odwraca sie tyłem i raczkując do tyłu zdobywa zabawkę. Babki mówię Wam mam geniusza!!! hihihi

Marysia się nauczyła sama przyjmowac pozycję na czworakach i ćwiczy tak cąły dzień. co najsmieszniejsze kiwa się do przodu i tyłu :) Super to wygląda. Tyle ze długi tak jeszcze nie ustoi - max minutę, dwie, wiec się jej nózki rozjeżdżaja. nawet przez sen cwiczy. jak ją wczorak szłam nakarmic o 23 to ja znalazłam w pozycji na brzuchu z nogami podkurczonymi pod brzuszek :)

No moj tez to robi i tez wytrzymuje kruciutko. A dzis to sie tak usmiałam bo z tej pozycji zucił sie do przodu i wykonał taki jakby zabi skok...Mowie wam jak to smiesznie wygladało:-)

niunka od wczoraj probuje machac papa,na razie widze,ze macha do sibie i obserwuje raczke co ona robi,ja wychodzac gdziekolwiek macham do niej papa,a dzis rano sie usmialam,bo przebudzila sie jak cos tam do niej mowie,a pna na raczke patrzy i sobie macha papa;-)

Jakub przebiera nóżkami i stara się raczkować, ale też jest mistrzem żabio - zajęczych skoków. Kilka razy zaliczył ścianę i zabawki :-)
No i uwielbia robić aaaaaaaa lub babababababa, jak mu się dłonią uderza w buźkę :-)

reklama
Do góry