reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Brawa dla Aluni!!
Ale A+T kolezanka mnie ostrzegala przed tymi nocnikami grajacymi! to jest (nie umiem tak madrze jak ona wyjasnic) tak ze dziala na jakoby skojarzenie czy cos takiego.Pozniej jak uslyszy podobna melodie to ci sie np zsika w majtki.Czy to w markecie czy gdzies gdzie to uslyszy....
Ja sie boje takie nocniki kupowac bo mama mi pow to samo.Potem muzyczka kojarzy sie z siku i radoscia mamy.....

:-D
a+t szybciutko sadzasz małą a jak opiekunka?? bo pisałas kiedys ze szukasz ale nieznalazłam nigdzie nic wiecej znalzłas jak sie sprawuje i czy pomaga w tym wszystkim
co do nocnika to az sie wiezyc nie chce ze nie awno ze szpitala przywoziłysmy nasze skarby a teraz juz nocnik szok:confused:

Na a osiągniecia Natali niestety dalej sie nie obracamy:-( :-( :-(
Gadamy sporo coraz wiecej i stoimy ładnie ale ani podnoszenie ani obracanie to chyba ostatnie zostałysmy ja nie wiem co to bedzie:zawstydzona/y: :-( :-(

kapciem abryzka?muszę spróbowac,alechyba drewniaka załawię,moze lepszy efekt będzie...lilith pierwsze słyszę mało się nie posiurałam słysząc tą teorię... impossible

Heksa nie martw sie tak bardzo bo twoja na pewno w czym innym przoduje np. w gadaniu. Widzisz moze ona nie jest zainteresowana obracaniem? Moj np. jak tak dalej pojdzie to zacznie wpierw raczkowac niz siedziec samodzielnie na to mi narazie wyglada...bo nawet w wanience dzis mi na raczka stanął i wogole pełza sobie...o zgrozo dzis dopełznał do gniazdka, ktore jest na poziomie rozłozonego łozka i ciagnął za wtyczke jak go nakryłam:szok: a obraca sie nawet w spacerowce...niestety siedzenie wciaz trenujemy i podciaga sie ładnie, z podparciem nawet chwile posiedzi ale przewala sie na boki albo do przodu a o siedzeniu bez podpierania to juz wogole nie ma mowy:confused: No i tez chyba juz jako ostatni sie został niesiedzący:dry:

reklama
Do góry