reklama
Heksa, sliczna Natalka i slodko wyglada wcinajac stopke i kapiac sie. Jesli chodzi o opiekunke, to mamy juz przeciez od wrzesnia ;-) Caly czas ta sama. Troche musialysmy sie dotrzec, czasem dalej costam nabroi (uspi mala na rekach, da jej jesc nie wtedy kiedy ma itp), ale ogolnie jest super pogodna, ciepla i uczciwa. Uwielbia Alusie, a Alusia ją.
Angie, radze Ci nie podpierac Alka poduchami i nie sadzac z podparciem tylko wlasnie samego - jedynie asekurowac rekoma i w razie czego lapac go przy samej podlodze, zeby czul ze spada. Mysle, ze wtedy szybko sie nauczy = pamietasz jak bylo z niedzwiganiem glowy? Wystarczylo go troche pocwiczyc i nie trzymac za glowke.
Lilith - no ja jeszcze tez nie slyszalam o tej teorii. Nie wiem czy to takie niedorzeczne w sumie. Hm. Poki co, to ten nocnik i tak jest tylko po to, zeby mala oswoic z ta rzecza. Nie bede jeszcze przeciez wywalac jej pampersow ;-) Na razie to bardziej zabawa w doroslosc ;-) Zobaczymy...
Angie, radze Ci nie podpierac Alka poduchami i nie sadzac z podparciem tylko wlasnie samego - jedynie asekurowac rekoma i w razie czego lapac go przy samej podlodze, zeby czul ze spada. Mysle, ze wtedy szybko sie nauczy = pamietasz jak bylo z niedzwiganiem glowy? Wystarczylo go troche pocwiczyc i nie trzymac za glowke.
Lilith - no ja jeszcze tez nie slyszalam o tej teorii. Nie wiem czy to takie niedorzeczne w sumie. Hm. Poki co, to ten nocnik i tak jest tylko po to, zeby mala oswoic z ta rzecza. Nie bede jeszcze przeciez wywalac jej pampersow ;-) Na razie to bardziej zabawa w doroslosc ;-) Zobaczymy...
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a+t a jest to starsza osoba czy młoda?? bo ja mam panią ok 40-45lat i robi wszystko tak jak powiem a jak jej nie wyjdzie to strasznie sie denerwuje.Na rekach nie pozwoliłam nosic bo Nati ciezka wiadomo czasem trzeba ale nie na okrągło bo sama ona sobie nie poradzi a potem ja.
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
2 tygodnie nas nie było a tu takie postępy :-) Brawo!!!
A my siedzimy już całkiem pewnie, wstajemy gdzie tylko się da oprzeć np. przy ścianie, raczkujemy sprintem i chodzimy za rączki :-) aha i robimy głupie minki typu marszczenie noska
A+T my zamówiliśmy nocnik u Mikołaja i tez będziemy sadzać.
A my siedzimy już całkiem pewnie, wstajemy gdzie tylko się da oprzeć np. przy ścianie, raczkujemy sprintem i chodzimy za rączki :-) aha i robimy głupie minki typu marszczenie noska
A+T my zamówiliśmy nocnik u Mikołaja i tez będziemy sadzać.O CO CHODZI DZIEWCZYNY Z TYM aaaaaaaaaaaaaaaa i babababa? bo nie kumam.
ja robię też coś takiego - jak Weronika "śpiewa" np. aaaaaaa uderzam delikatnie w usteczka i wychodzi takie przerywane śpiewanie - bardzo jej się to podoba :-)
angie, Weronika też jeszcze sama nie siedzi, od razu pada na boki albo do tyłu jak ją próbuję puścić...
Nasza tez tak kolo 50 i tez robi tak jak ja chce, chyba ze jej sie cos pomyli, bo ona taka panikara jesta+t a jest to starsza osoba czy młoda?? bo ja mam panią ok 40-45lat i robi wszystko tak jak powiem a jak jej nie wyjdzie to strasznie sie denerwuje.
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Angie Ania też jeszcze sama nie siedzi. Mają czas do 8 miesiąca! Więc spoko.
Heksa Jakie Natala ma już długie włoski!!!!!! A była taka łysa jak moja Ania!
Moja Ania niestety dalej łysa :-(
Wczoraj jak byliśmy w sklepie Ania leżała w wózeczku (na płasko). Kupiłam spodnie i położyłam na jej wózek. Tak bardo chciała dorwać metkę na tych spodniach że próbowała usiąść - ale bez podpierania! Wyglądało to jakby robiła brzuszki. I prawie jej się udało usiąść - już jej nie dużo brakowało.
Heksa Jakie Natala ma już długie włoski!!!!!! A była taka łysa jak moja Ania!
Moja Ania niestety dalej łysa :-(
Wczoraj jak byliśmy w sklepie Ania leżała w wózeczku (na płasko). Kupiłam spodnie i położyłam na jej wózek. Tak bardo chciała dorwać metkę na tych spodniach że próbowała usiąść - ale bez podpierania! Wyglądało to jakby robiła brzuszki. I prawie jej się udało usiąść - już jej nie dużo brakowało.
reklama
Podziel się: