moja się tak podniciłą tym wstawaniem ze zamiast isc norlanie spac o 19.30 to do 21 stała tak w łóżeczku i sie kiwała w przód i w tyl. Byłą taka cisza ze myślałam ze śpi. Weszłam tam a ona się kiwa na czwoaracha w najlepsze!!!!!SZOK
reklama
Chcialabym widziec Marysie tak kiwajaca sie. Moja tez wlasnie potrafi tak cichutko sie zajac soba, ale stojac w lozeczku. Tez mysle, ze spi, a ta sobie stoi albo lazi dookola lozeczka ;-)
Wczoraj kupilismy nocnik dla Alusi - taki z muzyczka. Dzis posadzilam mala pierwszy raz i sobie siedziala, po czym ja mowie: "zrob kupe" i pokazuje jej jak cisnąć ;-) i ona costam jakby cisnela. Potem mowie "zrob siusiu, śśśśśśśśśśśśśś" i nagle slysze muzyczke. W szoku bylam, bije brawo, lece do malej. Podnosze ja, patrze w nocnik, a tam i kupa i siusiu. Normalnie szczena mi opadla. Jestem dumna z Aluni :-)
Wczoraj kupilismy nocnik dla Alusi - taki z muzyczka. Dzis posadzilam mala pierwszy raz i sobie siedziala, po czym ja mowie: "zrob kupe" i pokazuje jej jak cisnąć ;-) i ona costam jakby cisnela. Potem mowie "zrob siusiu, śśśśśśśśśśśśśś" i nagle slysze muzyczke. W szoku bylam, bije brawo, lece do malej. Podnosze ja, patrze w nocnik, a tam i kupa i siusiu. Normalnie szczena mi opadla. Jestem dumna z Aluni :-)
czarownica
Fanka BB :)
bravo dla Aluni
Zosia tylko siusiu robi na nocnik kupkie jeszzce nie zrobila ani razu!
Zosia tylko siusiu robi na nocnik kupkie jeszzce nie zrobila ani razu!
czarownica
reklama
czarownica
Podziel się: