reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

moja się tak podniciłą tym wstawaniem ze zamiast isc norlanie spac o 19.30 to do 21 stała tak w łóżeczku i sie kiwała w przód i w tyl. Byłą taka cisza ze myślałam ze śpi. Weszłam tam a ona się kiwa na czwoaracha w najlepsze!!!!!SZOK

reklama
Moja nic nie chce robić tylko wstawać i wspianać się, i tak cały dzień od rana do wieczora. Raczkowanie poszło na bok, staje tylko na czworakach po to żeby usiąść z tej pozycji :-)

Chcialabym widziec Marysie tak kiwajaca sie. Moja tez wlasnie potrafi tak cichutko sie zajac soba, ale stojac w lozeczku. Tez mysle, ze spi, a ta sobie stoi albo lazi dookola lozeczka ;-)

Wczoraj kupilismy nocnik dla Alusi - taki z muzyczka. Dzis posadzilam mala pierwszy raz i sobie siedziala, po czym ja mowie: "zrob kupe" i pokazuje jej jak cisnąć ;-) i ona costam jakby cisnela. Potem mowie "zrob siusiu, śśśśśśśśśśśśśś" i nagle slysze muzyczke. W szoku bylam, bije brawo, lece do malej. Podnosze ja, patrze w nocnik, a tam i kupa i siusiu. Normalnie szczena mi opadla. Jestem dumna z Aluni :-)

reklama
Do góry