reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Zapomniałam napisać, że nasza Ania nauczyła się rozumieć "nie wolno" i naprawdę jestem z tego dumna, bo już myślałam, że nie będzie już taka grzeczna jak Karolinka była :-) Teraz już nie muszę szybko lecieć jak zbliża się do rzeczy niebezpiecznej tylko mówię "nie wolno" i wraca z powrotem. Kochana córeczka :-) :-) :-)

No prosze jakie madre dziecko z Anusi:-) . Gratulacje nowych osiagniec dzieciaczkow:-D Mojemu troche lepiej juz idzie z siedzeniem siedzi coraz dłuzej podpierajac sie raczkami:happy:

Brawa dla dzieciaczkow!!!!
Alusia coraz lepiej raczkuje i stoi trzymajac sie jedna raczka. Zasuwa tez trzymana za raczki, a radoche ma ztego, ze az milo patrzec :-)
trini - jak zrobilas to, ze Ania rozumie "nie wolno". Ja Ali ciagle mowie, ale mam wrazenie, ze srednio kuma :-(

Gratulacje dla szkarabow!!
Zosia rozumie jak mowie do niej OJ Oj nie wolno!!
co chwile robi papa jak widzi jak ktos przychodzi nawet jak jej kurteczke ukladam a ona ja widzi to robi papa

Martwiałam sie że moja Jula tak dziwnie raczkuje (proste nogi dupka w górze) ale podobno tak maja dzieci po cc. Nie maja odruchu parcia do przodu, to jest pozycja do wstawania, czy to prawda może coś słyszałyście????

Kasiak pierwsze słyszę !!!!!!!!! chyba jakaś pierdoła to jest wymyślona przez babcie i teściowe :baffled: . Akutrat Judytka od LIlith jest z cesarki a zasuwa na czworakach chyba od czwartego miesiąca.

GRATULUJĘ NOWYCH OSIĄGNIĘĆ .-------- BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a+t+? ja tez od dłuższczego czasu mówiłam, ale ona tylko się śmiała i robiła dalej swoje :tak: Wiesz co nie wiem czy ma to związek ale ostatnio tak głośniej krzyknęłam nie wolno i trochę się chyba wystraszyła. Teraz jak mówię normalnie to odchodzi i nawet nie płacze. :-)
No i zaczęła tak trochę piszczeć z radości i tak "śpiewa" aaaaaaa :-)
Dzisiaj zrobiła pierwszy raz siku na nocniczek :-) MOże to nie jest osiągnięcie rozwojowe, ale ja jestem dumna, że udało mi się "złapać"

reklama
Kurcze Trini super,twoja córcia taka mała a już Cię słucha.
a+t moja też robi kroczki jak się ją złapie za rączki i jeszcze mogę nieśmialo się pochwalić że Amelka raczkuje :-) :-) :-)
a+t wydaje mi się że ostatnio Amelka i Alunia idą łeb w łeb :-) :-) :-) . Nie ma dziwne, bo rodzice mieli ślub w ten sam dzień, termin porodu podobny i jak już pisałaś wcześniej nawet imię mają na tą samą literkę :tak: :-D :-D

Do góry