reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
Nowym osiagnieciem Natki jest taniec do rytmu,kiedy idzie jej ulubiony kawalek Eminem&Acon siedzac fajnie rusza cialko ugina go tak rytmicznie,kiedy jej pokazuje jak tancze ona tez sie rusza,a dotego dodaje ruchy glowy bo tata uwlebia ten kawalek i jak go slucha to rusza glowa na boki,hahaha a ona kopiuje:-)

Maxin to świetnie, ale masz utalentowane dziecko:-):-):-) Moja na razie tylko się śmieje do rozpuku jak przed nią, albo z nią na rękach tańczę. Lubi też stać- ja trzymam ją za rączki, kręce na boki i śpiewam - tany, tany, tany:tak::tak::tak:

NIE LUBIE SIE PRZECHWALAC ALE MISZE SIE POCHWALICZ ZE KSIEZNICZA W KONCU ODKRYLA ZE PUPE TRZEBA PONIESC ABY SIE RUSZYC,TAK SIE CIESZE ZE W KONCU DOSZLA CO TRZEBA ROBIC ABY DOSTASC ZABAWKE,TERAZ NIECH TYLKO UDOSKONALA

A TO JEJ WYCZYN HIHIHI DLA INNYCH MOZE TO NIC WILKIEGO ALE DLA NAS PRZELOM;-)
taksiestaramlq7.jpg

podnoszepupeoj7.jpg

Gratulacje dla rozwojowych dzieciaków!!!
mój jeszcze nie siedzi samodzielnie i lekarz powiedział ze nie wolno go sadzac bo sam musi ale czy on tak załapie ze mozna siadac i jak to zrobi:eek: jak wasze pocieszy zaczeły siadac? Bo ja zauważylam ze niektóre mamy podciagaja z podłogi swoje dzieci do siadania a niby tak nie wolno:baffled: A jeszcze lekarz mówił ze nie wolno sadzac dziecka no to jak on ma sie nauczyc siedziec:no: ja juz tego nie rozumiem

reklama
Do góry