reklama
ja znam "kosi kosi łapci pojedziem do babci, babcia da nam mleczka i słodkie ciasteczka" ale idea jest ta sama że dzidzia klaszcze....
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I stało sie !!!! Marysia ruszyła do przodu. Pierwsze kroczki za nami. Potrafi przejsć już nawet dwa, trzy i potem leci do przodu tak zwanym rzutem siatkarskim, jeśli ktos wie o co mi chodzi. Ale to nic, najważnijesze ze są pierwsze kroczki!!!!!!!!!! Ale się ciesze. Ciekawe keidy ruszy na całego!!!
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I stało sie !!!! Marysia ruszyła do przodu. Pierwsze kroczki za nami. Potrafi przejsć już nawet dwa, trzy i potem leci do przodu tak zwanym rzutem siatkarskim, jeśli ktos wie o co mi chodzi. Ale to nic, najważnijesze ze są pierwsze kroczki!!!!!!!!!! Ale się ciesze. Ciekawe keidy ruszy na całego!!!
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
głuszek brawa, brawa dla Marysi. Zdolna dziewczynka, chociaż najmłodsza
Super !!!
a+t+? no ciekawa kolejność ;-)
Super !!!a+t+? no ciekawa kolejność ;-)
Ja mysle, ze to chodzi o to, ze ona w ogole nie stoi, bo nawet jak stoi (z trzymanka) to chodzi, tyle ze w miejscu hahaha, czyli przebiera nozkami w miejscu zamiast stanac porzadnie na dwoch nogach i sie przez moment nie ruszac.a+t+? no ciekawa kolejność ;-)
u nas jest "Kosi kosi lapci, pojedziem do babci, babcia da nam mleczka, a dziadek ciasteczka"
a moi rodzice spiewaja: "Kosi kosi lapci, pojedziem do babci, a od babci do dziadka, tam jest piesek kudlatka"
Myslalam, ze istnieje tylko jedna wersja "kosi kosi" a tu prosze...
a moi rodzice spiewaja: "Kosi kosi lapci, pojedziem do babci, a od babci do dziadka, tam jest piesek kudlatka"
Myslalam, ze istnieje tylko jedna wersja "kosi kosi" a tu prosze...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a+t+? ja znam dokładnie tak jak Ty :-) i też nie wiedziałam, że są różne wersje
reklama
Podziel się:
Ja tak znam.;-)