reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

no jest taka wyliczanka stara co sie trzyma rece dziecka i klaszcze nimi mowiac "kosi kosi łapci pojedziem do babci, babcia da nam mączki na jutro na pączki":laugh2: :-D Ja tak znam.;-)

reklama
ja znam "kosi kosi łapci pojedziem do babci, babcia da nam mleczka i słodkie ciasteczka" ale idea jest ta sama że dzidzia klaszcze....

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I stało sie !!!! Marysia ruszyła do przodu. Pierwsze kroczki za nami. Potrafi przejsć już nawet dwa, trzy i potem leci do przodu tak zwanym rzutem siatkarskim, jeśli ktos wie o co mi chodzi. Ale to nic, najważnijesze ze są pierwsze kroczki!!!!!!!!!! Ale się ciesze. Ciekawe keidy ruszy na całego!!!

gluszek - brawo dla Marysi! To jest dopiero zdolniacha!!!

Alunia coraz czesciej puszcza sie na kilka kroczkow i zasuwa pieknie do przodu, tylko wciaz boi sie sama stanac ;-) Ciekawa kolejnosc w rozwoju... haha

jejciu - brawo dla Marysi i Aluni
mój to jest strachajdło - chodzi za rączki i to tylko ze mną. Czasami się puści i bada sprzęt - ale zaraz maca ręką czy mu nie uciekłam

GRATULACJE ZA WSZYSTKIE OSIĄGNIĘCIA!!! Muszę wszystko dokładnie przeczytać....

A co do kosi kosi to ja znam tak: KOSI< KOSI ŁAPCI POJEDZIEM DO BABCI, BABCIA DA NAM SERKA< A DZIADEK CUKIERKA

u nas jest "Kosi kosi lapci, pojedziem do babci, babcia da nam mleczka, a dziadek ciasteczka"
a moi rodzice spiewaja: "Kosi kosi lapci, pojedziem do babci, a od babci do dziadka, tam jest piesek kudlatka"

Myslalam, ze istnieje tylko jedna wersja "kosi kosi" a tu prosze...

reklama
Do góry