reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

Slyszalam ze pierw ida dolne 1 potem gorne...ale pisalo tez ze niema regoly i roznie sie zdaza...moja np ma rozpulchniona gorna warge:)
Moja robi yyyyy yyyy i tez tak gada i gada non stop ale to juz oddawana to sie przyzwyczailam.ale huuuuhuuu nie:)

reklama
hihi...mojemu tez sie to zdarza dosyc czesto...a czasem to robi jak owieczka meeemeee ;D

A dzis bylismy u tego neurologa i stwierdził, ze szczepionki ma miec normalne, wiec znowu musze isc 2 raz. A co do głowki to mamy cwiczyc podnoszenie za rece i pojawic sie za 3 tygodnie na kontroli. Jak nie bedzie dzwigał to dostane skierowanie na rehabilitacje. Trzymajcie kciuki.

reklama
Do góry