reklama
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
To i ja sie wreszcie czyms pochwale!
Dzis przed snem powiedziałam Mani, eby wszystkim zrobiła pa pa bo idziemy spac...i co Mania zrobiła...zrobiła pa pa!!!Poniewaz tatus marysi sie zagapił w tv i nie widział, powiedzielismy do Mani, zeby znowu pomachała i ta mała cwaniura znowu pomachała!Potem obudzona ogólnym zamieszaniem do pokoju wpadła moja starsza córka Marycha po niezbyt długich namowach pomachała Kasi...moze to nic wielkego i wasze dzieci robia papa ale my w szoku bylismy...
Dzis przed snem powiedziałam Mani, eby wszystkim zrobiła pa pa bo idziemy spac...i co Mania zrobiła...zrobiła pa pa!!!Poniewaz tatus marysi sie zagapił w tv i nie widział, powiedzielismy do Mani, zeby znowu pomachała i ta mała cwaniura znowu pomachała!Potem obudzona ogólnym zamieszaniem do pokoju wpadła moja starsza córka Marycha po niezbyt długich namowach pomachała Kasi...moze to nic wielkego i wasze dzieci robia papa ale my w szoku bylismy...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
heksa i ola gratulacje łapania stópek :-) przez wasze pociechy
eager to jest chyba spore osiągnięcie, bo dzieci raczej później machają papa. Wielkie gratulacje !!!
lilith no ładnie cię Judytka załatwiła ;-) Wyobraź sobie, że nasza Ania od wczoraj też się podciąga do stania i sama potrafi stać trzymając się czegoś
Wczoraj jak się jej spodobało to nie chciała się bawić żadnymi zabawkami tylko wkółko się na mnie wspinała, a przy tym ile śmiechu było i jaka zadowolona :-) A dzisiaj o 4 rano jak jej robiłam mleko to jak wróciłam z mlekiem to ona już na kolanach w łóżeczku i trzyma się barierek i patrzy na mnie. A jak ją położyłam to wielki ryk :-)
eager to jest chyba spore osiągnięcie, bo dzieci raczej później machają papa. Wielkie gratulacje !!!
lilith no ładnie cię Judytka załatwiła ;-) Wyobraź sobie, że nasza Ania od wczoraj też się podciąga do stania i sama potrafi stać trzymając się czegoś

Lilith heh niezła artystka z Judytki rosnie
eadger, ale super !!!!!!!!!! ja jeszcze nie uczyłam mojej robić papa
)Trini, mała spryciula ćwiczy a okropna mama kładzie ją spać o 4 rano
)) nie mam się co dziwić
)))))))))))) że płakała
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
ewe no rzeczywiście okropna ze mnie mama ;-) ;-) ;-) ale przynajmniej dałam jej mleko :-) żeby nie było że aż taka zła jestem ;-)
reklama
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
A na dowód...
i pełnia zadowolenia

i pełnia zadowolenia

Podziel się: