reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Osiągnięcia rozwojowe naszych bobasków :)

reklama
no daj spokuj musialam cieciec i dorabiac i jak sie wsciekala! i chyba od tego placzu to zwrocila!ale jaki brzuszek miala pierwszy raz odstajacy:)

To i ja sie wreszcie czyms pochwale!
Dzis przed snem powiedziałam Mani, eby wszystkim zrobiła pa pa bo idziemy spac...i co Mania zrobiła...zrobiła pa pa!!!Poniewaz tatus marysi sie zagapił w tv i nie widział, powiedzielismy do Mani, zeby znowu pomachała i ta mała cwaniura znowu pomachała!Potem obudzona ogólnym zamieszaniem do pokoju wpadła moja starsza córka Marycha po niezbyt długich namowach pomachała Kasi...moze to nic wielkego i wasze dzieci robia papa ale my w szoku bylismy...

heksa i ola gratulacje łapania stópek :-) przez wasze pociechy
eager to jest chyba spore osiągnięcie, bo dzieci raczej później machają papa. Wielkie gratulacje !!!
lilith no ładnie cię Judytka załatwiła ;-) Wyobraź sobie, że nasza Ania od wczoraj też się podciąga do stania i sama potrafi stać trzymając się czegoś :tak: Wczoraj jak się jej spodobało to nie chciała się bawić żadnymi zabawkami tylko wkółko się na mnie wspinała, a przy tym ile śmiechu było i jaka zadowolona :-) A dzisiaj o 4 rano jak jej robiłam mleko to jak wróciłam z mlekiem to ona już na kolanach w łóżeczku i trzyma się barierek i patrzy na mnie. A jak ją położyłam to wielki ryk :-)

Lilith heh niezła artystka z Judytki rosnie :)eadger, ale super !!!!!!!!!! ja jeszcze nie uczyłam mojej robić papa :))Trini, mała spryciula ćwiczy a okropna mama kładzie ją spać o 4 rano :))) nie mam się co dziwić :))))))))))))) że płakała

reklama
A na dowód...
dscf7123iz2.jpg

dscf7131ei5.jpg

i pełnia zadowolenia
dscf7133sh6.jpg

Do góry