Lilith dziecko ktorym sie opiekowalam wlasnie nie raczkowalo,tylko tak sie przesuwala na pupie do przedu,podskakiwal,moze Judi wlasnie tak bedzie sie przemieszczac?????Smieszny widok,bo siedzi sobie,noge podkurcza ,a druga s podksoku przesuwa pupe do przodu,hi,,hi,hi
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a poobno jak dzidzia powie mama to bedzie siostrzyczkaa jak tata to braciszek wierzycie bo ja nie. Ale mądre ciocie mi mówiły.
Maxin ale Judi zaczela niby raczkowac jak miala 4 miesiace i 5 dni a juz tak na dobre jak miala 5 miesiecy i 9 dni ( idealnie brzebiera nozkami i raczkami w baaardzo szybkim tempie). a moze to sa owsiki albo cos? ale skad?szczegolnie ze jak tak robi to sie cieszy....
Lilith, może taka "sprężynka" z niej po prostu :-)
Weronika nareszcie nauczyła się porządnie obracać na brzuszek - nawet rękę sobie sama wyjmie spod brzucha :-) a ponieważ sama to umie robić więc też coraz bardziej lubi
Weronika nareszcie nauczyła się porządnie obracać na brzuszek - nawet rękę sobie sama wyjmie spod brzucha :-) a ponieważ sama to umie robić więc też coraz bardziej lubi

Abryz moja też uwielbia robić baran, baran buc :-)
oprócz tego lubi tobić eskimoski i pokazywać jak kocha mamę (ale to z pomocą)
Dzisiaj pierwszy raz pokazałam jej jak się stoi na czworakach, trochę się pobujała :-) potem się troszkę znudziło a że z niej tchórz okropny to płakała żeby ją posadzić.
Lilith może jednak Judytka nie będzie raczkowała,
a skacze sobie na tyłku bo w jednym miejscu nie potrafi usiedzieć ;-) kurcze na to USG też muszę iść bo ostatnio miała 1b i kazali ponownie zgłosić się w grudniu, trochę mam pietra ...
Gosiek szkoda że Miruś płacze :-( moja uwielbiała chodzić na rehabilitacje, poprostu świetna babka tam była i było pełno zabawek a pokój cały obity byl lustrami. Wszystkie ćwiczenia były wykonywane w formie zabawy a Amelka była w siódmym niebie.
oprócz tego lubi tobić eskimoski i pokazywać jak kocha mamę (ale to z pomocą)
Dzisiaj pierwszy raz pokazałam jej jak się stoi na czworakach, trochę się pobujała :-) potem się troszkę znudziło a że z niej tchórz okropny to płakała żeby ją posadzić.
Lilith może jednak Judytka nie będzie raczkowała,
a skacze sobie na tyłku bo w jednym miejscu nie potrafi usiedzieć ;-) kurcze na to USG też muszę iść bo ostatnio miała 1b i kazali ponownie zgłosić się w grudniu, trochę mam pietra ...

Gosiek szkoda że Miruś płacze :-( moja uwielbiała chodzić na rehabilitacje, poprostu świetna babka tam była i było pełno zabawek a pokój cały obity byl lustrami. Wszystkie ćwiczenia były wykonywane w formie zabawy a Amelka była w siódmym niebie.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Świetnie się Wasze dzieci rozwijają. Ania już udoskonaliła sobie raczkowanie i teraz przemieszcza się bardzo szybko. Coraz lepiej też już stoi w łóżeczku i ostatnio zaczęła coraz więcej "mówić".
reklama
Podziel się: