reklama
Cześc Dziewczyny.
Próbuje sie zadmowić :-)
Przeczytałam tylko 3 ost str ale napewno odrobię i będe bardziej na bierząco.
Mój Kubulek raczkuje jak perszing, siedzi, staje przy meblach i wspina sie po mnie... Jak wezmę go za rączki to próbuje stawiac mizerne kroczki. Nie chce jeździć w wózku. Dużo się śmieje. Mało gada, na razie, ale to rzadko:ama, meme, łała, nie (to najczęsciej). Te odgłosy to najczęściej jak płacze. Z obracaniem tez mieliśmy problem, ale jak nauczył się spac na brzuszku to z głowy, ale było to denerwujące.
Będę do Was wpadać :-)
Pozdrowionka.
Próbuje sie zadmowić :-)
Przeczytałam tylko 3 ost str ale napewno odrobię i będe bardziej na bierząco.
Mój Kubulek raczkuje jak perszing, siedzi, staje przy meblach i wspina sie po mnie... Jak wezmę go za rączki to próbuje stawiac mizerne kroczki. Nie chce jeździć w wózku. Dużo się śmieje. Mało gada, na razie, ale to rzadko:ama, meme, łała, nie (to najczęsciej). Te odgłosy to najczęściej jak płacze. Z obracaniem tez mieliśmy problem, ale jak nauczył się spac na brzuszku to z głowy, ale było to denerwujące.
Będę do Was wpadać :-)
Pozdrowionka.
położ coś przed nią co ja fascynuje i nie dawaj jej. moja się tak nauczyła bo koniecznie chciała jesć kable. gdyby nie te kable to by tyłka nie ruszyłą bo mówię ci do zabawki to isę nie ruszy. Połóż coś przed nia czego jej nie dajesz a wiesz ze by chciała - jakieś 10-15 cm przed nia i nie siedx tylko wyjdź sobie z pokuju i podglądaj ja co robi. Tylk jak bedzie buczec to jej nie dawaj tej rzeczy tylko poczekaj z 5 minut i następnym razem spróbuj za dzień :0 Moze się uda akurat. Zreszta normalne dzieci zaczynają pełzać w 8 miesiacu !!!! Tylko nasze majowe są takie nienormalne 
czarownica
Fanka BB :)
Witam Cie Moa!! wklejaj zdjecia!!!
e tam zabawki.... co fajnego w zabawce - moja do gazety i pilota potrafi przepełznać z 3 metry (oczywiscie gazeta nie leży 3 metry przed nia tylko jej przesuwam) a do kabli 2 metry sama przepełza
. A do zabwki nawet poł nie przepełznie. Ale od dziś jej nie podaję zabawek, bo skoro umie do kabli to czemu ma nie umieć do zabawek. Mały wymuszacz. No i ruszyła dupke.
Moa witaj zagladja jak najczesciej
reklama
Głuszek bo może Marysia elektrykiem będzie :-) :-) :-) albo Prezydentem ;-)
Maxin moja przypełza zawsze do opakowania kaszki bobovita;-)
A moja w ciągu tygodnia : już się nie wspina po szczebelkach tylko od razu wstaje, próbuje zrobić koki trzymająć się łózeczka (ale zawsze zaryje) , bez problemu siada z pozycji na czwoarach, no i jak stoi na czworakach to przebiera na przemian rączkami do przodu, niestety nogami nie i też zawsze zaryje buzią o podłogę ;-)
Maxin moja przypełza zawsze do opakowania kaszki bobovita;-)
A moja w ciągu tygodnia : już się nie wspina po szczebelkach tylko od razu wstaje, próbuje zrobić koki trzymająć się łózeczka (ale zawsze zaryje) , bez problemu siada z pozycji na czwoarach, no i jak stoi na czworakach to przebiera na przemian rączkami do przodu, niestety nogami nie i też zawsze zaryje buzią o podłogę ;-)

Podziel się: