reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ostrów Wielkopolski i okolice

Ola - mojej starszej córce też tak rósł i w sumie nic nie zrobiłam z tym, teraz ma 4,5 roku i ma normalne paznokcie. I teraz widzę że u Lenki jest podobnie, więc moim zdaniem się nie przejmuj.

Ale tu cisza zapanowała.

reklama
hejcia mamuśki.. niewiem czy mnie jeszcze pamiętacie...kiedys się ti troszkę udzielałam... jakos 10-11 miesiecy temu. Tak po krótce co u nas: olivierek ur sie 27.07. 2013r. Niestety mały urodził się z rozszczepem podniebienia, na szczescie urodził sie w de i mielismy fachowa opieke, 2 miesiace temu na szyi wyszła mu torbiel i kolejna operacja. Od urodzenia zmagamy sie z dziwnym charczeniem i wiecznymi chorobami, wiec małego zaszczepic nie mozna, ale wkoncu wymogłam skierowanie do pulmunologa i niebawem sie do niego wyboeramy. W dodatku mały chodzi do fozjoterapeuty, bo jest słabiutki troszke, nie siedzi ani nie raczkuje, a to pewnie dlatego ze mało przybiera na wadze... w ciagu tych 9 mies, lezelismy 7 razy w szpitalu, ale mamy nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej.. na szczescie mały jest małym aniołkiem...mało płacze, zabawi sie sam :-0 wiec super

a co tam u was? bojka jak malutka?? musek a jak twoje kochane bliźniaki? pewnie duzo roboty przy dwójeczce?
Widze ze tez duzo nowych mam dołączyło? aaaa najwazniejsze...udało wam się wkońcu spotkanko zrobić??? pozdrawiam serdecznie

Martusia ja Cię pamiętam :-) To ja mam bliźniaki a Musek synka:-)

A gdzie tam spotkanie się jeszcze nie odbyło i chyba sama ze sobą pójdę na spotkanie :-D

Martusia, ale masz problemy z synkiem. A teraz gdzie mieszkasz?? w pl czy de Dobrze kojarzę, że do męża jechałaś do de? a czym jest spowodowane to osłabienie? a co do przybierania to może będzie z gatunku kruszynek? mi lekarka kiedyś mówiła, że najważniesze że dziecko przybiera proporcjonalnie tzn najlepiej zrobić wykres jak są siatki centylowe i ponanosić wszystkie wagi do wieku i zobaczyć jak wykres przebiega.

Halo a gdzie reszta dziewczyn

Witajcie dziewczyny:)))Bojka jak pójdziesz sama??a ja to niby co??też chcę iść:)))więc jaki termin proponujesz??mam nadzieję że tym razem się uda:))

Martusia-ja też Cię pamiętam:))współczuje problemów ze synkiem:((ja też nie mam za wesoło od samego początku mój synek (też Oliwier)ma problemy ze snem...na szczęście teraz już jest troszkę lepiej ale żadnej nocki jeszcze nie przespał:/obecnie mam wrażenie że idą mu wszystkie zęby na raz i są noce gdzie budzi się po 7 razy więc po woli wymiękam:/ale gdy rano budzi mnie słowem mama i uśmiechem na twarzy od razu dodaje mi sił na cały dzień:))Życzę dużo zdróweczka dla synusia:)))

No właśnie a co z resztą dziewczyn??czyżby zapomniały o Naszym forum??:(((

Musek - fajnie że się odezwałaś. No to we dwie się spotkamy. Zaproponuj jakiś termin mi to raczej bez różnicy :-)

Jeśli jest jeszcze któraś dziewczyna chętna na spotkanie to napiszcie termin jaki wam pasuje .

Hejka dziewczyny jak tylko na chwilkę....nie wiem czy to jutrzejsze spotkanie jest aktualne ale mi niestety jutro nie pasuje:(((może następnym razem się uda:)))Pozdrawiam Was:)))

reklama
Do góry