reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Tak,mogę z nim tam być ale ogólnie to przewalone, bo nie ma miejsc do spania dla rodziców i śpi się na krześle. No i nie ma żadnych posiłków ani nic. Niby tylko trzy dni,dwie noce. Jakoś to będzie mam nadzieje.

No tak ja z Zuzia byłam 3 razy w szpitalu można wykupić materac do spania u nas ale jak wykupilam to wolałam na podłodze spać taki pozarywany !!! A ostatnim razem dostała duże łóżko wiec razem spalysmy i było ok ale takie maluchy to łóżeczka dostają raczej. .. dacie radę oby wszystko tylko było ok !!! Trudny ten wasz początek.

A nie mozesz polowego ze sobą zabrać ? Lub jakiegoś dmuchanego materaca ?

U nas to luksus w porównaniu z PL ... , i spanie i jedzenie wszystko jest bez problemu ...

No w poprzednim szpitalu było normalnie łóżko i wyżywienie. Ale to tylko dla noworodka.
No i nie mają specjalistów od nerek.
Mama ma mi załatwić materac lub leżak :) tylko pytanie czy miejsce będzie!

Laski mam do oddania za darmo mała puszkę hipp combiotik comfort, ważna 3 tyg,raz użyta. Chce któraś? Bo szkoda mi wyrzucić bo to koszt ok 30 zł. Mogłabym jutro poczta którejś wysłać :)

Hej dziewczyny jestem juz w domu. Jak wrocilam to padlam chyba z emocji. Z malenstwem ok a ja mam lezec, lezec i lezec.
Za tydzien mam polowkowe wiec mam nadzieje ze zobacze malenstwo i cos wiecej sie dowiem niz ok i ile wazy.

Aisha przykro mi ze czeka Was szpital, nic pfzyjemnego ale niech wszystko sparwdza, trzymam kciuki.

Gratuluje dziewczyny spadku wagi.

Lucalew dobrze ze juz w domu :) , ale odpoczywaj ... Jeszcze troche zostało , ale napewno bedzie wszystko dobrze :)
Trzymam kciuki :)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry