Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po każdym posiłku nie zależnie co zjem a najbardziej ten cholerny woreczek żółciowy [emoji34]
A skąd jesteście ?
Ja dzisiaj zostałam z synem u mamy bo nie ma to jak mama która zadba o swoje dziecko
Macie tez tak ze po jedzeniu czujecie się źle albo boli was woreczek żółciowy? Mnie boli odkąd zaszłam w ciążę co za masakra :/
Uroczo naprawdę uroczo. Nie cierpię tych wszystkich uwag a najbardziej tych testów typu wujek dobra rada. Jak jesteś grubym jakoś każdy nagle ma prawo do oceniania/krytykowana i dawania super rad. Zauważyłaś to? Jakoś jak ktoś jest łysy albo niski nigdy nie słyszę o na porost wlosow najkepiej użyj tego a na wzrost lepiej nie chodzić w takie miejsca bo wstyd. Ludzie rodziny i czasem z otoczenia i i ch uwag niby w dobrej wierze.Kurcze to faktycznie problem:/ Nie wiem co Ci poradzić
To u mnie zupełnie na odwrót,dobrze dogaduję się z teściową.Moja mama potrafi mnie zapytać czy nie wstydzę się syna ze szkoły odbierać,bo jestem grubasem jak to ładnie mówią w mojej rodzinie...
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom